ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ : VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ

Αποκαλυπτικό VIDEO  για το σκάνδαλο των υποβρυχίων..
Σε αυτό το video που διαρκεί μόλις τρία λεπτά θα δείτε τι συμβαίνει στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και πως το υποβρύχιο «Παπανικολής» βρίσκεται ( αντί στην θάλασσα) στην στεριά!
Και όμως ! Γερμανοί και Λιβανέζοι έχουν εισπράξει ( από τον Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι σήμερα) 410 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να έχουν κάνει καμία εργασία στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
Πώς το κατάφεραν ;
Χάρη στον Νόμο 3885 που τον Σεπτέμβριο του 2010 ΠΑΣΟΚ και…ΛΑΟΣ  ψήφισαν μαζί στην Βουλή.
Δείτε στο video Βενιζέλο και Καρατζαφέρη να …αλληλλο-συγχαίρονται για τον Νόμο που μαζί (!) ψήφισαν ώστε να εισπράττουν εκατομμύρια οι Γερμανοί και να αφήνουν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά να ερημώνουν.
Tην ίδια ώρα οι Γερμανοί ( αν και εισπράττουν τα εκατομμύρια) αφήνουν απλήρωτους 160 εργαζόμενους στα Ναυπηγεία (στο τροχαίο υλικό) για ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.



Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ  εδώ 

Σχόλια

  1. Επειδή λοιπόν έχω ματια και βλέπω μια μικρή διόρθωση...το υποβρύχιο Παπανικολής είναι το S12O ενώ το S121 που φαίνεται στο video είναι το Πιπίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά φαίνεται και το s120 στο τέλος του video...εχω μάτια αλλά μπορεί να μην βλέπω πάντα σωστα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giayto min viazese na apantiseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.