Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Κυκλοφόρησε το trailer των 84ων ΌσκαρΤι ψάχνουν οι Josh Duhamel και Megan Fox; Ποιος είναι αυτός ο περίεργος “The Host” που τους αναθέτει να βρουν ο William Fichtner; 

Μα φυσικά ο Billy Crystal, ο βασικός παρουσιαστής της 84ης απονομής των βραβείων Όσκαρ, που σύμφωνα με το trailer είναι κρυμμένος κάπου στη Μογγολία!


Στο clip που έδωσε στη δημοσιότητα η Ακαδημία συμμετέχουν επίσης οι Vinnie Jones και Robin Williams.

Enjoy…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.