Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

O Καρατζαφέρης πιο "αθώος" και από το περιστέρι που είχε κάτσει στο κεφάλι του...


Ενώ ο Καρατζαφέρης έκανε "τσαλιμάκια" στο Προεδρικό Μέγαρο μέχρι να ανανεωθεί αυτοδικαίως η θητεία του Γιώργου Παπανδρέου-θυμάστε τότε που έφευγε γιατί τον αγνόησαν,καθυστερώντας την απόφάση-σήμερα εγκαλεί ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ.,το μεν γιατί ασχολείται με τα εσωκοματικά του,τη δε γιατί ψηφοθηρεί τηρώντας στάση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης...Μα Γιώργο για αυτό έβαλαν τον Παπαδήμο εκεί..
Να κάνει τη βρώμικη δουλειά για να έχουν το χρόνο να κάνουν το "παιγχνίδι" τους...Εσύ Γιώργο τελικά με 2 Υπουργούς,αγιογραφίες του Παπαδήμου και αλύπητο χτύπημα στα κόμματα εξουσίας να φανταστώ πως δεν νοιάζεσαι για καρέκλες και άνοδο των ποσοστών σου..;;Έτσι δεν
είναι..; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.