Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Η Gazprom αυξάνει την παροχή Αερίου στην Ελλάδα, μετά από έκτακτο αίτημα

Οι παραδόσεις φυσικού αερίου στην Ελλάδα ξεπέρασαν τα συμβατικά επίπεδα, μετά τον κρύο φετινό χειμώνα.
Οι εξαγωγές αερίου από το μονοπώλιο της Ρωσίας αυξήθηκαν σημαντικά με εφοδιασμό της Ελλάδας, κατά περισσότερο από 2 εκατομμύρια κυβικά μέτρα μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Η εταιρεία διέθεσε 2,9 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα του καυσίμου στην Ελλάδα το περασμένο έτος.
Η Gazprom αποφάσισε να αυξήσει την παροχή Αερίου στην Ελλάδα.
Η εταιρεία ενδέχεται να κατασκευάσει τελικά τον αγωγό South Stream φυσικού αερίου στην Ελλάδα...
Αυτό ανέφερε η εταιρεία σε ξεχωριστή δήλωση, μετά την συνάντηση του ανώτατου εκτελεστικού διευθυντή της Αλεξέι Μίλερ, με τον Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.