Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Eπιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των πεσόντων στα Ίμια

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Γ. Ν. Ραγκούσης, παρέστη σήμερα, Τρίτη 31 Ιανουαρίου, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Κ. Χρηστίδη ΠΝ, στην επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των Πεσόντων Ναυτικής Αεροπορίας, που συνέπεσε με την συμπλήρωση 16 χρόνων από την πτώση του Ελικοπτέρου στα Ίμια.

Στην επιμνημόσυνη δέηση, επίσης, παρέστησαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Κ. Σπηλιόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Κ. Ζιαζιάς, Ανώτατοι Αξιωματικοί, καθώς και συγγενείς των πεσόντων Αξιωματικών στα Ίμια, ενώ μετά το πέρας της ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των πεσόντων της Διοίκησης Ελικοπτέρων Ναυτικού (ΔΕΝ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.