Γρ. Πεπόνης: Στο αρχείο η υπόθεση με τα CDS του Αντρίκου ;)... τώρα τι θα πούνε οι αφελείς που τον ηρωοποίησαν;

[Το πιάσατε το υπονοούμενο; Στείλανε την μια υπόθεση για μπουγάδα στη Βουλή, όπου το ΠΑΣΟΚ έχει πλειοψηφία και θα καθαρίσει, και την άλλη υπόθεση του Αντρίκου που δεν έχει ασυλία φρόντισαν οι ίδιοι να την αρχειοθετήσουν! Έκαναν και ντόρο ότι δήθεν πιέζονται αλλά δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, για να αποκτήσουν την έξωθεν καλή μαρτυρία και για να πεταχτούν οι αφελείς να τους ηρωοποιήσουν... και μας έσκασαν τη βόμβα...
Έτσι λειτουργεί το ΠΑΣΟΚ για να μαθαίνουν οι αφελείς που τους ηρωοποίησαν και ήθελαν να τους προστατεύσουν από το ΠΑΣΟΚ!!!]
Εν τω μεταξύ, αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ανδρέας Γεωργίου καταγγέλλοντας αντιδικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Αρχής για την οποία ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης ζήτησε να σταλεί στη Βουλή για να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησής του.

Ο κ. Γεωργίου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο οικονομικός εισαγγελέας δεν δέχθηκε τις εξηγήσεις του αν και τον είχε καλέσει ως ύποπτο, ούτε έλαβε υπόψιν τέσσερις ογκωδέστατους φακέλους που κατέθεσε με στοιχεία για τον υπολογισμό του ελλείμματος του 2009.

Σχόλια

  1. Η διαφθορά έχει όνομα. Κάτι ήξερε ο ΓΑΠ όταν μιλούσε για διεφθαρμένους. Έβλεπε το ΠΑΣΟΚ και υπέθετε ότι όλοι το ίδιο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ .
    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ CDS ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ.
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.