Που είναι ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ σας βρε θεομπαίχτες ;;;



Κοροϊδία ...

Για την φυλλάδα του ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ η διάλυση της όποιας τάξης υπήρχε στην Κ.Ο του ΠΑ-ΣΟΚ είναι "Τυφλή" ΑΝΤΑΡΣΙΑ...

Μαθημένοι στο "ΝΑΙ σε όλα" ξεχνάνε οι θεομπαίχτες ότι  η Κ.Ο είναι στην ουσία ΑΚΕΦΑΛΗ...

Ο "Σωτήρας" της χώρας , ο ΗΓΕΤΗΣ του ΗΛΙΟΥ λείπει για πάλι στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ...
Ότι έκανε τόσο καιρό δηλαδή...
Ποιος θα μαζέψει τους βουλευτές να τους βγάλει έλα λόγο που θα τους έφερνε μπροστά στις "ευθύνες" τους όπως έκανε όποτε ήταν στην χώρα ο Γ.Α.Π ;;;
Ο "ΗΓΕΤΗΣ" είναι ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.
Πάντα ήταν.

Όχι "κουρασμένος" όπως τότε που  λοιδορούσαν τον Κ.Κ που ήταν πάντα ΠΑΡΩΝ με τα υπέρ και τα κατά του...
Το αποδεικνύουν οι τάσεις ΦΥΓΗΣ του από την Ελλάδα και τα προβλήματά της και σαν αρχηγός αξ. Αντιπολίτευσης αλλά και σαν πρωθυπουργός αργότερα...
Παρά ταύτα , για να μήν ξεχαστεί η στήριξη στο ΠΑ-ΣΟΚ η φυλλάδα θεωρεί τις ψήφους της Ν.Δ (που με χάριν αυτές πέρασαν τα περισσότερα άρθρα ...) σαν "ΨΗΦΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ"...

Υ.Γ: Η Ν.Δ δεν πάει καλά...
Έχει αρχίσει να χάνει την αίσθηση του απλού λαού...
Κοιτάζει όπως και οι περισσότεροι βουλευτές ΟΛΩΝ των πολιτικών αποχρώσεων τα μικροσυμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων του κοινοβουλίου .
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι ρυθμίσεις για τους ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ και Φαρμακοποιούς όταν για άλλες κοινωνικές ομάδες ψηφίζουν την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ και δεν ίδρωσε το αυτί τους..
Η Ν.Δ και ΨΗΦΙΖΕΙ και λοιδορείται από τα συμφέροντα ...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ...

Σχόλια

  1. Η νΔΟΥΛΑ είναι συμμέτοχος της ισοπέδωσης του λαού μας, του ξεπουλήματος της χώρας μας, γι αυτό μη της στέλλετε υστερόγραφα, θα πάρει το μήνυμα στις εκλογές, ΌΠΟΤΕ γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.