Ο Μπουτάρης αρνείται να γιορτάσει την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή», ο δήμαρχος της πόλης, Γ. Μπουτάρης, αναφέρει τα εξής:
«Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο εορτασμός του 2012 πρέπει να ξεφύγει από το κλασικό μοτίβο των εθνικοαπελευθερωτικών ιαχών και να κάνει την πόλη γνωστή ανά τον κόσμο. Θεωρώ δηλαδή, πιο σημαντικό το ότι πήραμε τη διάκριση
της πρωτεύουσας της νεολαίας της Ευρώπης για το 2014 ή ότι θα γίνει το μουσικό φεστιβάλ Womex στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2012 από τις όποιες εορταστικές εκδηλώσεις δεν θα γίνουν, διότι δεν θα γίνουν, για την απελευθέρωση».

Σχόλια

  1. η άποψή σου ποιά είναι για το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα έχει γεμίσει από μιάσματα, γιουσουφάκια, και Εθνοπροδότες, ¨προοδευτικούς¨ του κ()λου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ: "ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ"Ο ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ;Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ;Η ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπουταρης = αλλος ενας μογγολος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.