Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος απαντά στον κύριο Κούτσικο του Ελληνοτουρκικού επιμελητηρίου με ένα βίντεο – ντοκουμέντο.

Ο κύριος Κούτσικος δήλωσε χθες ότι “Εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν νησιά μας για ανάπτυξη, γιατί να μην πωληθούν;”


Σήμερα ο Πάνος Καμμένος του δίνει την απάντηση: Το βίντεο αυτό αφιερωμένο στον υπουργό Επικρατίας του Παπαδήμου-Goldman Sachs ,Παντελή Καψή που στις 10 Απριλίου 2008 παρουσίασε το βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού της Μαρίας Ρεπούση που είχε ανακαλύψει ότι στην καταστροφή της Σμύρνης απλώς υπήρξε ……..συνωστισμός. Υ.Γ. Γιά τα μελλοντικά σας σχέδια πλησιάστε για σπόνσορα τον Κουτσίκο του Ελληνοτουρκικού επιμελητηρίου που δήλωσε ότι ¨Είναι καλή ιδέα να πωληθούν τα νησιά για ανάπτυξη…”
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


Smyrna 1922 from Davidian Video Productions on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.