Άρθρο αυστηρά ακατάλληλο για νευρικούς και "καρδιακούς"...


Άνδρας της χρονιάς ο ΓΑΠ...
σύμφωνα με το Αυστριακό περιοδικό Ρrofil .
To τι δήλωσε ο άνδρας της χρονιάς δεν περιγράφεται...
Ήμουν στο μάτι του Κυκλώνα είπε ο "μυαλοσακατεμένος" όπως τον αποκαλεί ο Χάρυ Κλύνν.
Του φταίνε όλοι.. η Μέρκελ, ο Σαρκοζύ, οι διεθνείς αγορές, που τις πολέμησε...
Του φταίνε οι κερδοσκόποι, ο Καραμανλής, ο Σαμαράς...
Όλοι φταίνε που δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγε, ο μέγας στοχαστής...
Το αποκορύφωμα όμως είναι όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του Ρrofil για την συνεργασία του με Μέρκελ-Σαρκοζύ

Ρrofil : Πώς ήταν η συνεργασία με Μέρκελ και Σαρκοζί κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών;
Παπανδρέου: Ας πούμε το εξής, εγώ ήμουν αυτός που μέρα με τη μέρα βρισκόμουνα στη θύελλα, στο μάτι του κυκλώνα. Αισθανόμουν συνεχώς την πίεση των αγορών και χρειάστηκε να αγωνιστώ εναντίον τους. 
Στην αρχή της κρίσης, δεν ήξερα πολλά για τα CDS και τους οργανισμούς αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας. Έτσι πήγα και πήρα συμβουλές από πολλούς ειδικούς σε όλο τον κόσμο. 
Αυτό μου έδωσε μια πολύ βαθύτερη κατανόηση του προβλήματός μας. Ήθελα να μεταφέρω την πείρα αυτή σε άλλους ηγέτες στην Ευρώπη. Αυτό όμως στην πραγματικότητα δεν δούλεψε..
Δείτε και αυτό το βίντεο

Σχόλια

  1. Δηλαδή ακατάλληλο για όλους τους Έλληνες(πραγματικούς και όχι μαϊμού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.