"Θα βουτήξω να πιάσω τον Σταυρό"

«Θα βουτήξω για τον Σταυρό, για να στείλω μήνυμα ελπίδας». Με την αισιοδοξία και τη δύναμη ψυχής που διαθέτει, κατάφερε να ξεπεράσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ο Απόστολος Γκλέτσος θα βουτήξει την ημέρα των Θεοφανίων στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Στυλίδας, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξει σε όλους τους ανθρώπους ότι όλες οι δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν όταν υπάρχει θέληση.
Ο δυναμικός δήμαρχος Στυλίδας για άλλη μία φορά δεν δίστασε να κάνει τη διαφορά και να ξεχωρίσει με τα λεγόμενά του καθώς εξομολογήθηκε πως τα τελευταία χρόνια έχει δώσει τη δική του προσωπική μάχη,
αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα που έχει στην καρδιά. Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει κάνει τρεις επεμβάσεις και έδωσε σκληρό αγώνα με το πρόβλημά του, το οποίο διαπιστώθηκε πριν από δέκα χρόνια.
«Η κολπική μαρμαρυγή είναι μια νόσος της καρδιάς που μπορεί να αντιμετωπιστεί. Θέλω να δώσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς τους νέους, αλλά και σε όσους έχουν αντίστοιχο πρόβλημα» δηλώνει ο δήμαρχος Στυλίδας και συνεχίζει: «Πέρασα άσχημα όχι λόγω της νόσου, αλλά ψυχολογικά. Για δύο χρόνια είχα ψυχολογικά προβλήματα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν αισθανόμουν καλά και είχα αναγκαστεί να παίρνω χάπια. Τώρα όμως είμαι καλά και για τον λόγο αυτό θέλω να φωνάξω σε όλους πως όλα τα προβλήματα ξεπερνιούνται, αρκεί να υπάρχει θέληση και πίστη σε αυτό που κάνεις. Οπως ο Σουηδός ποδηλάτης Αρμστρονγκ που νίκησε τον καρκίνο, έτσι και εγώ δίνω το δικό μου σεμνό παράδειγμα».
Οπως δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, επειδή τήρησε κατά γράμμα όλες τις ιατρικές συμβουλές που του έδωσαν οι θεράποντες ιατροί του.
«Αν κάποιος τηρεί τα ιατρικά πρωτόκολλα, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα... Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει πως όλα είναι δυνατό να συμβούν στη ζωή μας» είπε. Τέλος, ο δήμαρχος Στυλίδας κάλεσε τους συμπολίτες του, αλλά και όλους τους φίλους του απ’ όλη την Ελλάδα να είναι στο πλευρό του προκειμένου να δώσουν μαζί, με ηχηρό τρόπο, ένα μήνυμα αισιοδοξίας από το λιμάνι της Στυλίδας την ημέρα των Θεοφανίων.
ΜΑΝΟΣ ΠΙΤΣΙΔΙΑΝΑΚΗΣ

Σχόλια

  1. Το είπε και το έκανε
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pO_HUkfuzLM

    Γειά σου μεγάλε Γκλέτσο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.