Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Ένα χρόνο πριν...Ο ΓΑΠ γιαλαντζί Σαμουράι...

ΓΑΠ : ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΕΦΑΛΙΑ...
ΤΥΦΛΑ ΝΑ' ΧΕΙ Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ..
Καλά θα μας τρελάνουν οι "Παπανδρέηδες..."

Ένα χρόνο πριν η "ΝΙΚΗ" μας έλεγε ότι ο ΓΑΠ βάζει άγριο χέρι στους υπουργούς και ότι θα πάρει κεφάλια....
Μάλλον τα δικά μας θα εννοούσε η εφημερίδα..
Τελείως διαφορετικά πράγματα μας είπε πριν λίγες μέρες, σε επιστολή του (στην ηλεκτρονική σελίδα iefimerida) ο Ν. Τροτκσυ (παρατσούκλι), κατά κόσμον Νίκος Παπανδρέου :

"Πιο ελεύθερα πρωθυπουργός να αφήνει τους υπουργούς του, χωρίς ενδείξεις, αλλά περιμένοντας πρωτοβουλίες δικές τους, δεν έχει περάσει. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ (Σε στυλ Καραμανλή και Ανδρέα) και γι' αυτό κατηγορήθηκε. Το αντίθετο. Λειτουργούσε με κλίμα συναίνεσης πάντα.. Ο ΓΑΠ περίμενε να αναλάβουν και πρωτοβουλίες οι υπουργοί τους...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.