Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Προς θεού.. μη λιποτακτήσετε στην ξενιτειά κ. Χρυσοχοΐδη....

Μην μας το κάνεις αυτό Μιχάλη μου...

Όχι κ. Χρυσοχοίδη δεν θα σας κάνουμε το χατήρι σε εσάς και σε κανέναν άλλο του ΠΑΣΟΚ, να την κοπανήσετε…
Κανένας δεν θα φύγει, εδώ θα μείνετε..

1 σχόλιο:

  1. Σε τι ωφελεί το σύνολο της κοινωνίας η αυτοκριτική σας, κ. ακατανόμαστε; Η αυτοκριτική είναι αγώνας στους έχοντες συνείδηση, σ' όλες τις εκφάνσεις της ζωής και για το σύνολο του βίου τους. Και για να συναντήσεις τη γνώση προϋποθέτει να γνωρίζεις ανάγνωση. Κάτι, δηλαδή, που εσείς, κατ' ομολογίαν σας, αγνοείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.