Συμβαίνει τώρα : Στο Αυγείο Ηλείας ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος

Με καλή παρέα και σε ευχάριστο κλίμα βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον Δήμαρχο Αμαλιάδας Δημήτρη Λυμπέρη, τον Αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηλείας Βασίλη Παπαδόπουλο και αρκετούς φίλους στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Αυγείο Ηλείας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας σε κάθε ευκαιρία
που παρουσιάζεται επισκέπτεται συχνά την Ηλεία και το Αυγείο, στο οποίο διαμένουν συγγενικά του πρόσωπα, ενώ οι αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια παραμένουν ανεξίτηλες στην μνήμη του.Αύριο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί την 117 Π.Μ στην Ανδραβίδα και την 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο.
pyrgos-news

Σχόλια

  1. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο "ΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΦΕΤΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΣΕΣ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ;
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ;
    ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.