Συνάντηση - συζήτηση ανάμεσα στο Άρμα Πολιτών, το ΔΗΚΚΙ, τους Οικολόγους-Πράσινους, τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ενωτική Κίνηση

Τη Δευτέρα 30.1.12, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των Οικολόγων-Πρασίνων η δεύτερη συνάντηση - συζήτηση ανάμεσα στο Άρμα Πολιτών, το ΔΗΚΚΙ, τους Οικολόγους-Πράσινους, τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ενωτική Κίνηση, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας προώθησης της κοινής αντιμνημονιακής δράσης που έχει αναλάβει η τελευταία.

Τα θέματα που εξετάστηκαν ήταν το Μνημόνιο-Χρέος, η υπαγωγή του χρέους στο βρετανικό δίκαιο και η από κοινού λήψη μέτρων και προώθηση δράσεων για την ανάπτυξη μετώπου αλληλεγγύης στους πολίτες που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.

Σχόλια

  1. Πανελληνιο Αρμα Πολιτων+Συνδεσμος Εθνικης Ενοτητας+ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α (Θεοδωρακης,Γλεζος,κα) = ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΙΚΗΣ


    Ενωτικη Κινηση= Κουβελης
    Οικ Πρασινοι= Πρασινος Δουρειος Ιππος
    ΔΗΚΚΙ= Ποιο ΔΗΚΚΙ?
    ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ = προεχει το μαγαζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΥ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.