Θα εξαιρεθούν οι στρατιωτικοί από το ενιαίο μισθολόγιο..

Σύμφωνα με διαρροές και πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, κατά πάσα πιθανότητα οι στρατιωτικοί θα εξαιρεθούν από το ενιαίο μισθολόγιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συναινεί και το υπουργείο οικονομικών
στην κατεύθυνση αυτή για τουλάχιστον ένα έτος.
Μένει να το δούμε στην πράξη...
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι στρατιωτικοί, έχουν υποστεί απίστευτες περικοπές τα τελευταία δυο χρόνια στους μισθούς και τις συντάξεις τους, με ιδιότυπα και ρατσιστικά κριτήρια.

Σχόλια

  1. Μην τσιμπάτε αδέλφια ...

    http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=11731

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=32891&Itemid=40

    Για θυμηθείτε τι γραφόταν πρίν ενα μήνα

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/12/blog-post_8507.html

    Απορία Οι μειώσεις που αναφέρονται από το μπλογκ στον Π/Υ 2012 (που ψήφισε και η ΝΔ) πως θα υλοποιηθούν ? Μήπως άρχισαν οι προεκλογικές υποσχέσεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να εξαιρεθούν.
    Αν γίνει θα είναι θετικό και σημαίνει ότι κατάλαβαν την λάθος μεταχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και τις άδικες μισθολογικές περικοπές των ενεργεία και των αποστράτων των ενόπλων δυνάμεων που τους έχουν κατακρεουργήσει.
    Για αυτό γράφουμε "Μένει να το δούμε στην πράξη... "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ , ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ , ΘΑ ΕΙΜΑΙ Μ@#%@#$ ΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό το ανέκδοτο... αν τους έλεγε η Τρόικα "από αυτούς που είναι στα ειδικά μισθολόγια να βγάλετε 1 κατηγορία" τους πρώτους που θα έβγαζαν είναι οι στρατιωτικοί. Το μίσος, της πλειοψηφίας, των πολιτικών εναντίων των ενστόλων σε συνδυασμό με το ότι δεν έχουν κανέναν απολύτως τρόπο να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, τους καθιστά τον ποιο εύκολο στόχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε φυσικά... γιατί αν δεν εξαιρεθούν, με τις αποδοχές που έχουν θα πρέπει να πάρουν αύξηση.
    Κάτι που θα γίνει μόνο στο πολιτικό προσωπικό του στρατού που έχει ακόμα πιο χειρότερους μισθούς.

    Έτσι λοιπόν τους βάζει σε ''ειδικό'' μισθολόγιο και τους ''τσεκουρώνει'' ανενόχλητα.

    Όσο για αυτούς που διαρρέουν τέτοιες πληροφορίες... γιατί δεν μας λένε, μισθολογικά ,σε πια απ' τις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι στρατιωτικοί?

    Αι σιχτιρ πια παπαγαλάκες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.