Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, έχεις σκεφτεί ποτέ το ρητό, «με την τρελίτσα μου γεμίζω την κοιλίτσα μου»;

Αφροδίτη Αλ Σαλέχ που όταν βρεις ευκαιρία κατηγορείς την Ελλάδα, σου δώσανε βήμα να κατηγορείς την ... Αντιδημοκρατική Ελλάδα και εσύ το βιολί σου. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!
Δεν είσαι το κέντρο του κόσμου!
Σε πληρώσαμε, σε προβάλαμε κι εσύ συνεχίζεις να προσβάλεις της χώρα μας!
Δεν υπάρχει δίκτυο ακροδεξιών εναντίων σου!
Αντίθετα, προκαλείς τον κόσμο να σκέφτεται ότι είσαι μέρος ενός δικτύου ...
ακροαριστερών που καπηλεύεται τις αδυναμίες του συστήματος !
Πρόσεχε διότι το ρητόν ... με την τρελίτσα μου γεμίζω την κοιλίτσα μου, μάλλον θα αρχίσει να ισχύει και για σένα!
Κατά τα λοιπά, όλα αυτά που πρεσβεύεις, σε πληροφορώ ότι αφορούν μόνο στον εαυτό σου και σε καμία περίπτωση για τους Αλλοδαπούς!
Και μια συμβουλή: Ξανακοίταξε τι είπες στον Ελληνικό Λαό και αναρωτήσου: Κάνεις καλό στον εαυτό σου με όσα είπες; Γιατί όχι απλά δεν "συγκινείς" κανέναν αλλά προκαλείς μια ολόκληρη χώρα στην οποία κάθε οικογένεια υπάρχει κι ένας μετανάστης ή ένας πρόσφυγας!!!

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.