Στην ορεινή Γορτυνία ο Κώστας Καραμανλής με την οικογένειά του

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΝΟ1 ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ BLOG ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ
Στα δύσβατα αλλά γραφικά μονοπάτια της ορεινής Γορτυνίας περπάτησε το τριήμερο που μας πέρασε ο Κώστας Καραμανλής και η σύζυγος του Νατάσα.
Όλες τις ημέρες, έμεινε σε ξενώνα της Ζάτουνας και ήταν φιλοξενούμενος του γιατρού Λάκη Μπιτούνη.Την Παρασκευή πήγε με τη σύζυγό του και άλλα άτομα που ήταν στην παρέα τους, στο Μουσείο Υδροκίνησης, καθώς και στο Εκκλησιαστικό Μουσείο που είναι στο δρόμο προς το πάρκινγκ της Δημητσάνας.




Την ίδια ημέρα, πέρασε από τη Στεμνίτσα, ενώ το Σάββατο κατέβηκε στο φαράγγι του Λόυσιου και μετά πήγε στο Βλαχοράφτη, όπου συναντήθηκε και συνέφαγε με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο που έτυχε να είναι στη γενέτειρά του.




Την Κυριακή, περπάτησε από τη Ζάτουνα μέχρι τον Βλόγγο. Τελευταία στάση τους ήταν το μεσημέρι στην Παναγιά για φαγητό και μετά αναχώρησαν για Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα,ο πρώην πρωθυπουργός πήγε στο χωριό Παναγιά, της Δημοτικής Ενότητας Δημητσάνας το μεσημέρι της Κυριακής, με την οικογένειά του και γευμάτισε στην ταβέρνα "Ζέρζοβα" με παρέα 15 ατόμων.




Πηγή
 
pyrgos-news
 
 

Σχόλια

  1. ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα Χριστέ κι'Απόστολε, ειδήσεις είναι αυτές η τα "Επίκαιρα" της χουντας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πράσινες παρωπίδεςΤρί Ιαν 24, 03:50:00 μ.μ. 2012

    Σωστά, ειδήσεις είναι μόνο ο ΓΑΠ στο κανό του, Ο ΝΑΠ με την Πόρσε,..... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα να ξεκουραστεί ο κουρασμένος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ .ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 8.45 μάλλον ζείς σε άλλο τόπο και άλλο χρόνο.
    Ρε φίλε το μόνο που κάνει εδώ και 2 χρόνια που η Ελλάδα καίγεται είναι διακοπές και μόνο διακοπές.
    Αλλά βλέπεις το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να την κάνει και να παραδώσει τη χώρα στον ΓΑΠ και στα δεινά που τραβάμε όλοι μας .
    Αντε λοιπόν και παράτα μας με τον κουρασμένο που βαριέται ακόμα και να μιλήσει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη υμίν.

      Τα ελλείμματα οφείλονται στη Δημιουργική λογιστική των κυβερνήσεων Σιμήτη. Τα Υποβρύχια, τη Ζιεμενς, εξοπλιστικά, Ολυμπιακά έργα με απευθείας αναθέσεις,Ελ. Βενιζέλος, .......

      Μη ξεχνάς ότι σε κάθε προσπάθεια για εξυγίανση στην οικονομία, τα ταμεία, την παιδεία,. ο ΓΑΠ σαν πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν αρνητικός και μπροστάρης στις απεργίες , τις πορείες,....

      Διαγραφή
    2. Δομημένα ομολογα, βατοπεδι, σινουκ, πακιστανοί, ζαρντινιερα, ζαχοπουλος, κουμπαροι, ξεπουλημα ΟΑ και ΟΤΕ, καταστροφικες φωτιες πελοπονησου, δολοφονια αλεξη και καταστροφες στην Αθηνα, υπόθεση παυλίδη, απαξιωση ολυμπιακων εργων, κλπ.
      Ποιός ευθύνεται ?
      Για ολα αυτά κάποιος δεν πρέπει να μιλήσει ?

      Διαγραφή
    3. Τι λες ρε παιδί μου; φοβερό!

      Διαγραφή
    4. "Οτι νομιμο και ηθικο"
      "Ολα στη δικαιοσύνη"

      Διαγραφή
  7. Αμερικανάκια μπάσταρδοι και φονιάδες των λαών, απόγονοι αποβρασμάτων μεταναστών της Ευρώπης, μέχρι τις εκλογές του 2009 τα σπρεντ και ο τιμάριθμος που ήταν: φοράει παντελόνια και προσπάθησε να υψώση το γόητρο της Ελλάδας κόντρα στους παγκόσμιους ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ. Η ιστορία δεν αλοιώνεται ούτε παραγράφεται. Δεν είμαι Καραμανλικός, είμαι ενάντια των βαρβάρων της Δύσης,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.