Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Κα Δαμανάκη, καλά είστε στα ψάρια σας και στην αλιεία....

Εξαφανισμένη ήταν εδώ και καιρό η κ. Δαμανάκη, που έκανε επανεμφάνιση με το νέο χρόνο...
Προχθές η επίτροπος Aλιείας κα Δαμανάκη συναντήθηκε με τον κ. Παπαδήμο..

Μετά την συνάντησή της αυτή έκανε δηλώσεις στις οποίες μεταξύ άλλων ανέφερε...


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν μας βοηθούν όμως και οι Ευρωπαίοι. Ζητούν να καταργήσουμε και τον κατώτατο μισθό, δηλαδή 750 ευρώ. Πόσα παρακάτω να παίρνει αυτός ο Έλληνας; Τόσο πλούσιος είναι σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαίους;
Μ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Οι δυσκολίες είναι πράγματι μεγάλες. Θέλω να επισημάνω ότι είναι θετικό ότι οι δανειστές μας δεν απαιτούν πλέον την κατάργηση του κατώτατου μισθού. Δεν την απαιτούν πλέον. Αυτό δεν ήταν εξ’ αρχής δεδομένο. Δόθηκε μάχη, δεν ήταν καθόλου εύκολο, αλλά το καταφέραμε. Από εκεί και πέρα και ο Πρωθυπουργός τόνισε χθες και εγώ θέλω να επαναλάβω, ότι χρειάζεται όλοι να συνεργαστούμε με ρεαλισμό, γιατί οι αμοιβές στον ιδιωτικό τομέα δεν είναι η αποκλειστική αιτία της χαμηλής ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας, αλλά είναι μία από τις αιτίες. Πρέπει όλοι να συνεργαστούμε με ρεαλισμό, οι εργοδότες οι εργαζόμενοι, η Κυβέρνηση, ώστε να δοθεί η καλύτερη λύση για όλες τις κοινωνικές ομάδες. Και για τους εργαζόμενους και για τους άνεργους, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά. Ρεαλισμός χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Η παραμονή στο ευρώ είναι η μείζων προτεραιότητα, απαιτεί θυσίες, αλλά επαναλαμβάνω δίνει και ευκαιρίες και γι’ αυτό είμαι εδώ.
Σας ευχαριστώ.
Y.Γ
Για ποιες μάχες μιλάτε κα Δαμανάκη..
Ποιοι τις δώσατε και που ακριβώς;;
Ποιο ήταν το θέμα, το ζητούμενο για το οποίο δώσατε μάχες
Για αφελείς, αδαείς και άσχετους μας περνάτε...
Ποιος δεν γνωρίζει στην Ελλάδα ότι η τρόϊκα δεν έθεσε ποτέ, θέμα περικοπής 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα..
Γνωρίζετε μήπως ότι οι Πορτογάλοι και οι Ιρλανδοί δεν απεδέχθησαν καν τέτοιο θέμα ούτε για το δημόσιο...
Καλά είστε στα ψάρια σας και στην αλιεία σας ...
Αφήστε μας στην ησυχία μας κα Δαμανάκη και αφήστε κανέναν άλλο να δώσει μάχες και μάλιστα πραγματικές..

2 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.