Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Ο Καρατζαφέρης "την κάνει" ;; ..Aκούει κανείς στην Ν.Δ ;;

Σε ζωντανή παρέμβαση του πριν λίγο στον Real FM ο Καρατζαφέρης, χαρακτήρισε τις επιταγές της τρόικας για νέες υπογραφές κωμικές (!!!!!!!).
Ο ίδιος δεν υπογράφει και άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί πως και ο Σαμαράς θα κάνει το ίδιο.

Είπε ξεκάθαρα πως δεν φοβάται την χρεωκοπία και άφησε ανοιχτή την περίπτωση ρήξης με την τρόικα αφού ο δεκάλογος της τρόικας δεν θα υπογραφεί !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.