Δίκη Καμμένου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και περί ώρας 09.00 στη τ. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 4 αίθουσα 1 θα διεξαχθεί η δίκη του συκοφάντη βουλευτή Καμμένου Παναγιώτη (Πάνου) του Ηλία και της Πολυτίμης.
Ενάγων ο τίμιος φτωχός φαρμακοποιός Θεόδωρος Τσουκάτος ο επονομαζόμενος και «στρατηγός» ή «ταμίας του Αρχιερέα της διαπλοκής».
Ο κύριος Καμμένος πρέπει να καταβάλει το ποσόν των 200.000 ευρώ (και όχι γερμανικών μάρκων) διότι είχε το θράσος να επιβεβαιώσει ότι ο ενάγων, όπως ο ίδιος ομολόγησε, πήρε 1.000.000 γερμανικά μάρκα για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ και ότι δεν πίστεψε τον σωτήρα της Ελλάδος κ. Παπακωνσταντίνου, τ. υπουργό Οικονομίας που φημίζεται για την αξιοπιστία του, ότι δεν πήγαν τα χρήματα στο ταμείο της Χαριλάου Τρικούπη.


Διότι δεν σεβάστηκε τη φήμη του αγωνιστή Θεόδωρου και τόλμησε να αναφέρει στην Εξεταστική της Siemens ότι όπως παραδέχτηκε ο Χριστοφοράκος, η Siemens AEG, η Siemens ΕΛΛΑΣ, η Ελληνική, η Ελβετική, η Γερμανική δικαιοσύνη, η γνωστή συκοφάντης Αριστέα Μπουγάτσου, υπάρχει άλλο 1 .000.000 ευρώ για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ στην Ελβετία.

Όσοι παρευρεθούν για να χειροκροτήσουν, αποθεώσουν τον κύριο Τσουκάτο να συμπαρασταθούν στον άνθρωπο που συκοφαντεί ο Καμμένος, παρακαλούνται όπως σεβαστούν την διακομματική προσπάθεια επαναφοράς του Σημίτη και δεν χαλάσουν το κλίμα που διαμορφώνει η Κα Διαμαντοπούλου με τον Κ. Χατζηδάκη ,ή ο Χρύσανθος Λαζαρίδης μέ τον Γιάννο Παπαντωνίου.

Θα ακολουθήσουν οι αγωγές κατά Καμμένου μέχρι να σιωπήσει από Αντρίκο Παπανδρέου 1.000.000 Ευρώ, Ντορή Μαργέλλο 10.000.000 Ευρώ ( ο αρχηγός δεκαπλάσια), Μιράντα Ξαφά 1.000.000 Ευρώ ,Χάρη Μάκα 1.000.000 Ευρώ.

Στίς επόμενες δίκες θά υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα με κομπανίες από Γενεύη και μπαλέτα απο Κόστα Ρίκα.

Μετά τιμής

Χρήστος Καραβέλας – Ουρουγουάη

Υ.Γ καλέστε καί τους φίλους σας

Σχόλια

 1. Ποιός φροντισε για τη φυγάδευση του Καραβέλα ?
  Αρίστο θυμάσαι ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. δημητρης τσιπιδηςΤρί Ιαν 31, 10:47:00 μ.μ. 2012

  Που φθάσαμε.Ο Καραβέλας,ο Διευθυντής της Siemens,που λάδωνε τους γελοίους πολιτικούς, μας χλευάζει από την Ουρουγουάη.Μακάρι να καταδικαστεί ο Καμμένος.Θα είναι η αρχή του τέλους τους.Κάποτε πρέπει να τελειώσουν τα αστεία.Οι κλέφτες, όλοι στον πάγκο τους.Παρακαλώ τον Τσουκάτο(χωρίς κύριο),τον αποκαλώ κλέφτη,εγκαίρως,και επώνυμα,να κάνει και σε μένα μήνυση.Έχω πάρει το κολάι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι έγινε με τη δίκη ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.