Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

"Καίει" τους Οικολόγους ο Αντώνης Καφετζόπουλος

"Το πολιτικό σύστημα να κόψει τις φλέβες του", τιτλοφορείται το δισέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στον Αντώνη Καφετζόπουλο. Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα, το μαχητικό πρώην στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων, "καίει" το κόμμα του, με βαριές κουβέντες, παρουσιάζοντάς τους λίγο-πολύ, ως στελέχη που νοιάζονται μόνο για το πώς θα διαχειριστούν τα λεφτά της κρατικής επιχορήγησης. Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη:


"Εγώ έκανα μια απόπειρα με τους Οικολόγους Πράσινους να στρατευτώ πολιτικά. Θεωρούσα ότι τότε έπρεπε να παρέμβω σε κινήματα ελπιδοφόρα και καινούρια. Όχι τυχαία, οι Οικολόγοι Πράσινοι υπήρξαν το πιο σύντομα απορροφημένο από το πολιτικό σύστημα κίνημα που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Ανάμεσα στους Οικολόγους εξακολουθούν να υπάρχουν ενδιαφέροντες και κάθε λογής άνθρωποι. Αυτοί όμως δεν συνιστούν ούτε ρεύμα, ούτε πλειοψηφική ιδεολογία. Πρόκειται απλώς για μια μειονότητα που προσπαθεί να αρθρώσει τη φωνή της απέναντι σε ένα σύνολο που το μόνο που ξέρει είναι να μιλάει για λεφτά. Όταν οι Οικολόγοι πήραν τη χρηματοδότηση που τους αναλογούσε από το κράτος, άρχισαν να αναλώνουν όλες τους τις κουβέντες στο πώς θα διαχειριστούν αυτά τα ποσά."

Eίναι το δεύτερο χτύπημα εναντίον των Οικολόγων Πράσινων, συμπτωματικά, μέσα από την ίδια εφημερίδα (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ), στην οποία είχε δώσει συνέντευξη ο ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης, κατονομάζοντας τον Μιχάλη Τρεμόπουλο ως "υποχείριο των Αμερικανών"

διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Νάνου Βαλαωρίτη, εδώ
 

2 σχόλια:

  1. Και το δικό σας blog το μόνο που βρήκε να αναπαράγει για τους Οικολόγους είναι μια σαχλαμάρα που είπε ο Καφετζόπουλος (ο οποίος πριν πάει στους Οικολόγους στήριξε και τον Γιωργάκη να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αν το ξεχνάτε...) Το ότι έχουν κάνει δεκάδες παρεμβάσεις στο ευρωκοινοβούλιο και τον ελληνική κοινωνία, το ότι εναλλάχθηκε ο ευρωβουλευτής τους επειδή το προβλέπει το καταστατικό του κόμματος των Οικολόγων Πράσινων που γράφτηκε χρόνια πριν "αγανακτήσουν" οι πολίτες κατα της πολιτικής, το ότι δεν αποδέχθηκαν ούτε βουλευτικά αυτοκίνητα, ούτε 50 δωρεάν θέσεις πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας, ούτε αστυνομική φρουρά ποτέ δεν σκεφτήκατε να γράψετε κάτι... Αλλά φαίνεται τα μάτια σας είναι ολίγον αλοίθωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να έχεις δίκιο, Βαγγέλη, σε αυτά που λες αλλά, το ότι υποστηρίζει ο Τρεμόπουλος τους γυφτοσκοπιανούς είναι το ύψιστο λάθος για έναν Έλληνα που θέλει να γίνει ηγέτης , αυτό λέγεται προδοσία φίλε αν σου λέει κάτι η λέξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.