Ψευτοδιλημμάτων και εκβιασμών συνέχεια.."Εάν η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή, στη θέση των Φολκσβάγκεν θα έλθουν τα κάρα με τα μουλάρια."

Ρε δε θέλουμε Φολκσβάγκεν..Ράουςςς

Ο κ. Καλντεμόργκεν (επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων DWS) εκφράζει την ικανοποίησή του για τη στροφή στην ιταλική πολιτική σκηνή, αλλά και για τον τρόπο που η Άγκελα Μέρκελ διαχειρίζεται την κρίση χρέους, επιδιώκοντας την αποκατάσταση της δημοσιονομικής πειθαρχίας στην ευρωζώνη.
Η Ελλάδα θα γίνει φτωχότερη και από την Αλβανία

«Η Ευρώπη έχει τη δυνατότητα να κάνει την έκπληξη ήδη από το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς σε αντίθεση με τις ΗΠΑ που μάλλον θα μας απογοητεύσουν» είπε ο γερμανός μάνατζερ.
Αναφερόμενος στα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ο Κλάους Καλντεμόργκεν προειδοποίησε τους Έλληνες να αποφύγουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. "Εάν η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή, στη θέση των Φολκσβάγκεν θα έλθουν τα κάρα με τα μουλάρια. Η Ελλάδα θα γίνει φτωχότερη και από την Αλβανία και αυτό θα πρέπει να το πούμε ξεκάθαρα στους Έλληνες", υπογράμμισε ο επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων DWS.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15643783,00.html

Σχόλια

  1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ, ΠΑΡΑ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΡΙΩΝ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ,ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΤΟΣΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ, ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΛΩΣΟΥΜΕ; ΟΥΦ ΘΕΛΩ ΑΕΡΑ,ΚΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΒΟΥΝ. . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.