Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

«Ανάδειξη της περί των τειχών του κάστρου της πόλης των Τρικάλων»

Έγκριση δημοπράτησης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για το έργο«Ανάδειξη της περί των τειχών του κάστρου της πόλης των Τρικάλων»
Κώστας Αγοραστός: «Αναδεικνύεται το κάστρο και η γύρω περιοχή με παράλληλη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος»
Αναδεικνύεται το κάστρο των Τρικάλων μετά τη έγκριση δημοπράτησης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Συγκεκριμένα το έργο
«Ανάδειξη της περί των τειχών του κάστρου της πόλης περιοχής», έχει ως Δικαιούχο και Φορέα Υλοποίησης το Δήμο Τρικκαίων, υλοποιείται από το Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας και είναι συνολικού προϋπολογισμού 202.950,00 € (με ΦΠΑ).
«Σκοπός του έργου είναι η ανάδειξη και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος με επεμβάσεις οι οποίες κινούνται στα πλαίσια των αρχών (κανονισμών) των μελετών δασικής αναψυχής», επισημαίνει σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και εξηγεί: «το όλο έργο συμβάλλει στην ανάκτηση ενός μεγάλου δημόσιου χώρου από τους πολίτες, στην ανάδειξη και προστασία αυτού μέσω βελτίωσης της προσβασιμότητας, χάραξης νέων μονοπατιών και διαδρόμων πεζοπορίας, σήμανσης, διαμόρφωσης χώρων θέας, ήπιου φωτισμού καθώς και νέας φύτευσης σε συνδυασμό με καλλωπισμό της υφιστάμενης».
Μετά την έγκριση, αναμένεται τις επόμενες ημέρες η δημοσίευση του σχετικού Διαγωνισμού από το Δήμο Τρικκαίων, για την ανάθεση και εκτέλεση του έργου.
Συγκεκριμένα η μελέτη του έργου προβλέπει:
Κατασκευή 420 μέτρων περιπατητικού διαδρόμου με κοκκινόχωμα
Κατασκευή 285 μέτρων περιπατητικού διαδρόμου σε ξύλινη κατασκευή
Κατασκευή 2 θέσεων θέας
Φύτευση
Βελτίωση υφιστάμενου φωτισμούΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.