Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Στο "καρφί"....

Αλέκος Παπαδόπουλος: ΝΑΙ στην δημοσιοποίηση της λίστας φοροφυγάδων. - Γ. Ανωμερίτης: ΟΧΙ !...
Τον Πρώτο τον "απέσυραν", ο Άλλος ο "σοσιαλιστής(;;;;)" παίζει ακόμα "μπάλα" στον πολιτικό στίβο.
Η συζήτηση σήμερα, της δημοσιοποίησης ή μη των περιπτώσεων φοροδιαφυγής, καλά κρατεί.
Όμως αυτή η "κολόνια κρατάει χρόνια" και οι πολιτικοί μας φαίνεται ότι μονίμως αλληθωρίζουν
και κάνουν ότι δεν βλέπουν, "προστατεύοντας" έτσι φοροκλέφτες και λαμόγια.

Ήμουνα νιος και γέρασα, που λέει και η παροιμία.
Ήρθε στην μνήμη μου η "διαμάχη" για το θέμα, μεταξύ του Υπουργού Οικονομικών Αλέκου Παπαδόπουλου και του αρμόδιου για την φορολογία Υφυπουργού(Κυβέρνηση Σημίτη 22 Ιανουαρίου 1996) του ίδιου Υπουργείου, Γιώργου Ανωμερίτη.
Έψαξα και βρήκα:
Εφημερίδα "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" 14 & 16 Φεβρουαρίου 1996 - ΦΩΤΟ.
Δεν θα το πιστέψετε, ο "σοσιαλιστικότερος" -κατά την άποψή μου- Υφυπουργός Οικονομικών της Κυβέρνησης Σημίτη, Γιώργος Ανωμερίτης, είναι υπέρ της μη δημοσιοποίησης της λίστας φοροφυγάδων, "ΚΟΝΤΡΑ" στον προϊστάμενο Υπουργό Οικονομικών Αλέκο Παπαδόπουλο και το Νόμο !
Δηλαδή ο Υπερσοσιαλιστής" βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, εμφανίζεται -θέλετε με σημερινά δεδομένα;- ως "προστάτης" των εύπορων φοροφυγάδων !

Στο "καρφί" που έλεγε και ο Ν. Κακαουνάκης.
Γ.Δημ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.