Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Στη Βουλή πηγαίνει αύριο το πρωί η δικογραφία για την ΕΛΣΤΑΤ!

Στη Βουλή αναμένεται να διαβιβάσει αύριο το πρωί τη δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νικόλαος Παντελής.
Την υπόθεση, που χειριζόταν ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, είχε ζητήσει από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,
Ιωάννη Τέντε, να διαβιβαστεί στη Βουλή η δικογραφία για τη λεγόμενη διόγκωση του ελλείμματος το 2009, καθώς προέκυψε εμπλοκή πολιτικών προσώπων.

Όπως φαίνεται, ωστόσο, ο Άρειος Πάγος θα ζητήσει από τον οικονομικό εισαγγελέα να συνεχίσει την έρευνά του για την πολύκροτη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.