Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Η φωτογραφία του Έλληνα φωτορεπόρτερ που κάνει τον γύρο του κόσμου...

Η καταπληκτική φωτογραφία του Έλληνα φωτορεπόρτερ του Γαλλικού πρακτορείου Άρη Μεσσήνη, κάνει από χθες τον γύρο του κόσμου. Δικαιολογημένα...


Μαχητής, των “καθεστωτικών” πλέον δυνάμεων που πολιορκούν με σφοδρότητα την Σύρτη, το τελευταίο προπύργιο των δυνάμεων του Καντάφι, τραγουδάει την ώρα της μάχης με την κιθάρα του για να εμψυχώσει τους μαχητές! 

http://citypress-gr.blogspot.com/2012/01/blog-post_8831.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.