Ο Βλαδίμηρος, ο Εφραίμ και ο Σαμαράς

olympiada 

Γράφει ο Μίσα

Τις τελευταίες μέρες αναπτύσσεται μια φιλολογία σχετικά με την επίσκεψη Σαμαρά στη Ρωσία και ειδικότερα την συνάντηση του με τον πρωθυπουργό της μεγάλης, ομόδοξης και φίλης χώρας.
Κάποιοι μάλιστα βλακωδώς ισχυρίζονται πως η συνάντηση Πούτιν Σαμαρά δεν έγινε και πως οι σχετικές πληροφορίες διοχετεύονται από την Συγγρού, προς εξαπάτηση των δεξιών πατριωτών, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στα κάγκελα μετά τις αλλεπάλληλες υποχωρήσεις Σαμαρά.
Η αλήθεια όμως είναι η εξής : ο Σαμαράς πράγματι συναντήθηκε με τον Βλαδίμηρο Πούτιν.
Υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις από το πρωθυπουργικό γραφείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η οποία δημοσιεύτηκε σε όλα τα ρωσικά ειδησεογραφικά μέσα.
http://ria.ru/economy/20120126/549561582.html

Το σημείο  που αξίζει να υποσημειωθεί από αυτή την συνάντηση είναι το γιατί η ρωσική πλευρά αρνήθηκε να υπάρξει φωτογραφία του Βλαδίμηρου Πούτιν με τον Αντώνη Σαμαρά.
Γιατί ,ο ρώσος πρωθυπουργός , αρνήθηκε να υπάρξει έστω μια τυπική αποτύπωση  της συνάντησης αυτής από τον δημοσιογραφικό  φακό ενώ φωτογραφήθηκε πρόσφατα σε πολλές διαφορετικές ευκαιρίες με τον ηγούμενο τής Ι.Μ.Βατοπαιδίου ;;;

Kαι μάλιστα δημοσιεύει την συνάντηση του με τον αρχιμανδρίτη Εφραίμ και στον επίσημο ιστοχώρο της ρωσικής κυβέρνησης σχετικά;
http://premier.gov.ru/events/news/17247/

Τι μήνυμα στέλνει η ρωσική πλευρά στον Σαμαρά και την ομάδα του, με αυτή την επιλογή της;

Σχόλια