Χρυσοχοΐδης: Τα καταγγέλω όλα αυτά..για να μη λιποτακτήσω στην ξενιτειά παραιτούμενος !!!!

Απίστευτα τα όσα είπε πριν λίγο στο MEGA, στους Καμπουράκηδες, ο Χρυσοχοΐδης.
Είχα πιστέψει σε αυτή την κυβέρνηση (Παπανδρέου), είχα όνειρα, προσδοκίες... 
Η κρίση ήρθε σαν κάτι να μας χτύπησε απ τον ουρανό..
Τα καταγέλλω όλα αυτά, τα λέω ....

Για να μη φύγω στην ξενιτειά παραιτούμενος !!!!
Θα ήταν ανεύθυνο να δήλωνα υποψήφιος αρχηγός χωρίς να λογοδοτήσω...
Ο κ. Χρυσοχοϊδης δήλωσε ότι έχει αποφασίσει να ανοίξει ένα καινούριο δρόμο στην πολιτική και μάς ...προειδοποίησε ότι δεν θα παραιτηθεί: «Εγώ δεν λιποτακτώ. Δεν επιλέγω το δρόμο της σιωπής. Δεν επιλέγω το δρόμο της λήθης. Διαλέγω το δρόμο της δράσης. Λογοδοτώ με δράση και ευθύνη», επισήμανε.

Σε ό,τι αφορά τη διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «κατέρρευσε υπό το βάρος της αποτυχίας» και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να φανώ έντιμος και να λογοδοτήσω. Και πράγματι το αποτέλεσμα της χώρας δεν είναι θετικό».

Υ.Γ
Καταλάβατε τι υπονοεί ο Χρυσοχοΐδης ...
Ότι κάποιοι θα την κάνουν στο εξωτερικό....αφού θα έχουν κάνει την μπάζα τους και αφού θα έχουν μαζέψει όλα τα λεφτά που υπήρχαν...
Όχι κ. Χρυσοχοίδη δεν θα σας κάνουμε το χατήρι σε εσάς και σε κανέναν άλλο του ΠΑΣΟΚ, να την κοπανήσετε...
Κανένας δεν θα φύγει, εδώ θα μείνετε..
Εδώ θα πληρώσετε για όλα όσα έχετε κάνει.

Σχόλια

  1. και ποιος θα τους σταματησει; Νομιζετε οτι θα παρουν το αεροπλανο της γραμμης; Χαχαχαχαχαχα σιγα μην ταξιδεψουν και οικονομικη θεση! Θα παρουν το κρατικο αεροπλανακι και αφου το γεμισουν σαμπανια, χαβιαρι και καυτες αεροσυνοδους, θα πεταξουν για μερη εξωτικα με τις βαλιτσες γεματα χρημα! Και αφου μας στειλουν το λογαριασμο θα τα πινουν στην υγεια μας. Εμεις θα μαζευουμε καρπαζιες στο συνταγμα και θα φωναζουμε συνθηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν δραπετευσουν σαν δικτατωρες, ως Κανταφηδες θα πανε..λιγους μηνες αργοτερα, εκει που κανεις δεν θα το περιμενει.. το θεμα ειναι οτι αυτο δε θα επιλυσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από αυτό το αληταριό ποιος θα μας γλιτώσει?
    Μάλλον κανείς!
    Πρέπει εμείς μόνοι μας να οργανωθούμε και να ξεσηκωθούμε για τη διακοπή του ξεπουλήματος της χώρας μας και του βίαιου εξαναγκασμού των συμπολιτών μας!
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.