Τα Νέα κατέβασαν το άρθρο λίβελλο του Δανίκα για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο , λίγο μετά τον θάνατο του!!

 Χθες ο γνωστός και μη εξαιρετέος Δημήτρης Δανίκας  έγραψε ένα άρθρο στα Νέα  για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο και ξεσήκωσε όλο τον κόσμο και ειδικά το διαδίκτυο.
Υπό την πίεση της κατακραυγής, η καλή εφημερίδα αντί να ζητήσει συγνώμη απλά κατέβασε το άρθρο.
Σήμερα αν κάνετε κλικ στο χθεσινό άρθρο  http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4689301  βγάσει error .
Εμείς όμως κρατήσαμε τη διεύθυνση, το χθεσινό άρθρο και τη φωτογραφία και τα αναπαραγάγουμε
Το άρθρο
"Δεν θέλω να υπογράψω αγιογραφία, αλλά όλη την αλήθεια  Οπως την έζησα και την άκουσα από τους συνεργάτες του  Στα γυρίσματα για τον «Μεγαλέξαντρο» πάνω στα βουνά και τα χιόνια το......
συνεργείο τρέμει από το κρύο και από την πείνα  Η τροφοδοσία της παραγωγής, που την είχε αναλάβει η Φοίβη, μέλλουσα κυρία Αγγελοπούλου, γινόταν με το σταγονόμετρο  Ετσι κάποιοι από το συνεργείο έγραψαν στον τοίχο  «Ο Θόδωρος  και η καταραμένη Φοίβη»  Τρία λοιπόν τα κουσούρια του: η παροιμιώδης τσιγκουνιά του Η αθεράπευτη αλαζονεία του  Πράγμα που τον έκανε να μιλάει σχεδόν περιφρονητικά όχι μόνο για τους έλληνες συναδέλφους του, αλλά και για αρκετούς μεγάλους  Και το τρίτο η εμμονή του στο ίδιο αισθητικό μοτίβο  Με αποτέλεσμαοι τελευταίες του ταινίες, αποχυμωμένες από ζωντάνια και ουσία, να θυμίζουν, ως σχήμα, την προσωπική του αισθητική  Ομως ουδείς, ακόμα και ένας Τεό, αλάνθαστος "

kafeneio-gr

Σχόλια

  1. EΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ (αυτα για να μην παραξηγηθω) ΑΝ ΟΜΩΣ (ΛΕΩ, ΑΝ...)ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΑΝΩΝ ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΑΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμιά φορά πρέπει να δημοσιεύονται και τα κουσούρια. Έστω και μετά θάνατον. Όχι μόνο τα καλά (άν υπάρχουν)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε κάθε περίπτωση το timing είναι λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.