Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Αθωώθηκε ο Εύελπις Χρήστος Φαραντάτος

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ η στημένη κατηγορία από το σαθρό και καταρρέον ΠΑΣΟΚ που επιδίωκε να αποτάξει από τον στρατό τον «άριστο των αρίστων» εύελπι και να στιγματίσει τις Ένοπλες Δυνάμεις, δεν πέρασε, εφόσον οι ανώτεροι αξιωματικοί που δίκασαν τον Χρήστο Φαραντάτο, στάθηκαν αγέρωχοι στο ύψος των περιστάσεων και ..
ικανοποιήσανε το κοινό περί δικαίου αίσθημα ΑΘΩΩΝΤΑΣ τον ΑΡΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ!
Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Μπεγλίτης, γνωστός και από την φραστική του επίθεση σε βάρος των αποστράτων αξιωματικών, με το απαράδεκτο «θα τους πατάξω», προφανώς και επιθυμούσε την καρατόμηση του Χρήστου Φαραντάτου. Η υπόθεση όμως δεν ήταν στα χέρια του πρώην Υπουργού, αλλά σε αυτά των ανώτερων αξιωματικών που έδειξαν την αντρειοσύνη , τον πατριωτισμό τους και την ευθυκρισία τους. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!! 
 http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.