Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Βασίλης Μιχαλολιάκος: Εάν υπήρχε ευνομούμενη πολιτεία, ο Λοβέρδος θα έπρεπε να έχει συλληφθεί!

Κόλαφος ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στην εκπομπή “Η ώρα του δημάρχου” στο Κανάλι 1, 90.4 του Πειραιά. Πραγματική έκρηξη του Δημάρχου Πειραιά σε ερώτηση ακροατή που του ζήτησε να σχολιάσει την δήλωση Λοβέρδου περί “Μακελειού”.
Ποιός είδε τον Μιχαλολιάκο και δεν τον φοβήθηκε… Χαρακτήρισε την φράση Λοβέρδου ως πολιτική αλητεία λέγοντας ότι ο Παπαδήμος θα έπρεπε ήδη
να τον έχει αποπέμψει από την κυβέρνηση και εάν υπήρχε ευνομούμενη πολιτεία, θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί.
“Ποιός είναι αυτός που θα απειλήσει τον Ελληνικό λαό και την δικαιοσύνη για να μην διωχθεί ένας πρωθυπουργός που -ενδεχομένως- να έχει υποπέσει σε ποινικό αδίκημα; Σε λίγο θα βγει ο Λοβέρδος να απειλεί και για τον συλληφθέντα του ΣΔΟΕ στην Θεσσαλονίκη!”. Επίσης κάλεσε τον Λοβέρδο να εξηγήσει με “ποιούς θα κάνει το μακελειό”.
Ο Δήμαρχος δεν μασάει τα λόγια του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.