Ενώ ο Πεπόνης αναζητεί ποινικές ευθύνες Παπανδρέου, ο Παπαϊωάννου σκέφτεται πειθαρχικές διώξεις σε Πεπόνη

Σήμερα ο εισαγγελέας του Οικονομικού εγκλήματος Πεπόνης ο οποίος ερευνούσε την υπόθεση με την ΕΛΣΤΑΤ  για τα μαιμουδένια στατιστικά στοιχεία, έστειλε την υπόθεση στον προιστάμενο του Παντελή με την πρόταση να την στείλει στη Βουλή  και να αναζητηθούν  ευθύνες  Παπανδρέου και άλλων μελών της Κυβέρνησης.

Συμπτωματικά "τελείως" διαβάζουμε σήμερα ότι ο Υπουργός δικαιοσύνης Παπαϊωάννου "μελετά όλο το φάκελο που του έχει διαβιβάσει από χθες ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες και εξετάζει εάν θα στείλει ερώτημα (όπως λέγεται στη δικαστική ορολογία) στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου για την αντικατάσταση των δύο οικονομικών εισαγγελέων, μετά τις.......
παραιτήσεις (αίτημα αντικατάστασής τους) που έχουν ήδη υποβάλει."

Και εμένα που είμαι καχύποπτος ποιός θα με πείσει ότι αυτά τα δύο δεν έχουν καμία σχέση και απλά συνέπεσαν;;;
Λέτε ο Μιλτιάδης να ξέρει το μύθο και τώρα που έχει το μαχαίρι  να καθαρίσει το Πεπόνη......

Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο κ.ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ...
    ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΓΚΕΛΑ ΣΕ ΓΚΕΛΑ...
    ΔΙΑΛΕΞΤΕ...
    Ο κ.ΠΕΠΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...
    Ο κ.ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...
    ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΥΡΘΕΙΣ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ...
    Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΑΝΙΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα η προσπάθεια είναι ολοφάνερη μήπως και καταφέρουν να γλυτώσουν τον ΓΑΠ. Έτσι δικαιολογούνται οι τόσο ηλίθιες παρεμβάσεις των Παπαϊωάννου και Ρέππα. Δηλαδή κάποιος που με τις πράξεις του και τις παραλείψεις του κατέστρεψε τον τόπο έχει το ακαταδίωκτο; Είναι και αμετανόητος. Το θέμα της Στατιστικής Αρχής είναι ίσως το κρισιμότερο στην υπόθεση γιατί έτσι ξεκίνησε η ιστορία της κατρακύλας. Αλλά εντύπωση κάνει και το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι, υπουργοί όντες, δεν αντιλαμβάνονται το τι θα γίνει έτσι και τολμήσουν να κάνουν οτιδήποτε κατά των δύο εισαγγελέων. Θα ξεσηκωθεί ο κόσμος και μετά αυτοί θα ρωτάνε ποιός τους έβαλε στο στόχαστρο και θέλει την πολιτική τους εξόντωση. Μα μόνοι τους τα κατάφεραν όλα αυτά και είναι αμετανόητοι, ανίκανοι και αν δεν είναι και βλάκες τότε είναι προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.