Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών για τη βελτίωση του προγράμματος «Καλλικράτης»

Κώστας Αγοραστός: «Ταχύτερο, μικρότερο και αποτελεσματικότερο κράτος με συνέργεια εργαζομένου και χρόνου»
Σε σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών υπό την προεδρία της αναπληρωτής Υπουργού Εσωτερικών κας Φώφη Γεννηματά παρευρέθηκε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με αντικείμενο τη βελτίωση του προγράμματος «Καλλικράτης» μετά από ένα χρόνο λειτουργίας του θεσμού.
Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος ΕΝΠΕ κ. Γιάννης Σγουρός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ κ. Κώστας Ασκούνης και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η συνέχιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Καλλικράτης» για τις οριζόντιες και περιφερειακές δράσεις του προγράμματος.
Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο κ. Αγοραστός τόνισε: «Τα προγράμματα πρέπει να έχουν προστιθέμενη αξία στην κοινωνία, την οικονομία και στη διοίκηση. Δύο πολύτιμα εργαλεία που διαθέτει η κοινωνία είναι τον εργαζόμενο (άνθρωπος) και τον χρόνο. Είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς και ενάντια στον άνθρωπο (εργαζόμενο). Εξίσου βέβαιο είναι ότι η έξοδος από την κρίση είναι ένα συνεχές κυνήγι με τον χρόνο. Για να είναι το πρόγραμμα αυτό χρήσιμο και αποτελεσματικό πρέπει να λάβει υπόψη του και τους δυο παράγοντες που προαναφέρθηκαν. Προς αυτή την κατεύθυνση πρόκειται να συνεργαστούμε για την επιτυχία του προγράμματος. Σε μια περίοδο κρίσης χρειαζόμαστε μικρότερο, ταχύτερο και αποτελεσματικότερο κράτος».
Δείτε την σχετική παρουσίαση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.