Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Η μεγάλη επιβεβαίωση του ΟΛΥΜΠΙΑ για το «παιχνίδι» Καρατζαφέρη που αφήνει έκθετο τον Σαμαρά!

economikos 

Πριν από περίπου 15 μέρες είχαμε αποκαλύψει στο ΟΛΥΜΠΙΑ τους λόγους που ο Γ. Καρατζαφέρης θα την «στήσει» στον Σαμαρά, με την συγκατάθεση Παπαδήμου! Διαβάστε εδώ και εδώ τις δυο αποκαλύψεις.
Σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα κάνει πίσω σε καίρια θέματα προκειμένου να αφήσει μόνο του τον Αντώνη Σαμαρά και να πιάσει με τα δυο του χέρια την «καυτή πατάτα».
Σήμερα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης – μετά από αρκετές μέρες σιωπής
στο θέμα αποχώρησής του από την κυβέρνηση – αρχίζει να δηλώνει ότι δεν θα βάλει την υπογραφή του στις νέες δεσμεύσεις που ζητά η τρόικα από τους πολιτικούς αρχηγούς, γιατί όπως λέει, αρκεί η πολιτική τους προφορική δέσμευση.
Ό,τι δηλαδή, έλεγε ο Σαμαράς τον Νοέμβριο του 2011 που απαιτούσαν ενυπόγραφες δεσμεύσεις για την εκταμίευση της 6ης δόσης των 8 δις ευρώ.
Αυτή τη φορά, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ φαίνεται ότι κάνει «πίσω» στο θέμα των υπογραφών, βάζοντας μπροστά σε τεράστιο δίλημμα τον Σαμαρά: Αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση, θα χρεωθεί ο ίδιος τη μνημονιακή στάση, ενώ αν την καταψηφίσει θα έχει πάνω του όλο το βάρος της χρεοκοπίας!

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.