Η μεγάλη επιβεβαίωση του ΟΛΥΜΠΙΑ για το «παιχνίδι» Καρατζαφέρη που αφήνει έκθετο τον Σαμαρά!

economikos 

Πριν από περίπου 15 μέρες είχαμε αποκαλύψει στο ΟΛΥΜΠΙΑ τους λόγους που ο Γ. Καρατζαφέρης θα την «στήσει» στον Σαμαρά, με την συγκατάθεση Παπαδήμου! Διαβάστε εδώ και εδώ τις δυο αποκαλύψεις.
Σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα κάνει πίσω σε καίρια θέματα προκειμένου να αφήσει μόνο του τον Αντώνη Σαμαρά και να πιάσει με τα δυο του χέρια την «καυτή πατάτα».
Σήμερα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης – μετά από αρκετές μέρες σιωπής
στο θέμα αποχώρησής του από την κυβέρνηση – αρχίζει να δηλώνει ότι δεν θα βάλει την υπογραφή του στις νέες δεσμεύσεις που ζητά η τρόικα από τους πολιτικούς αρχηγούς, γιατί όπως λέει, αρκεί η πολιτική τους προφορική δέσμευση.
Ό,τι δηλαδή, έλεγε ο Σαμαράς τον Νοέμβριο του 2011 που απαιτούσαν ενυπόγραφες δεσμεύσεις για την εκταμίευση της 6ης δόσης των 8 δις ευρώ.
Αυτή τη φορά, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ φαίνεται ότι κάνει «πίσω» στο θέμα των υπογραφών, βάζοντας μπροστά σε τεράστιο δίλημμα τον Σαμαρά: Αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση, θα χρεωθεί ο ίδιος τη μνημονιακή στάση, ενώ αν την καταψηφίσει θα έχει πάνω του όλο το βάρος της χρεοκοπίας!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.