Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Επανέρχονται στο προσκήνιο οι «δηλώσεις νομιμοφροσύνης» ...

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εκτιμά ότι η ελληνική κυβέρνηση και οι τράπεζες-πιστωτές δεν έχουν πετύχει ακόμα τον στόχο των διαπραγματεύσεών τους για το κούρεμα. Στο τέλος της δεκαετίας το χρέος της Αθήνας θα πρέπει να ανέρχεται στο 120% του ΑΕΠ. «Και στο σημείο που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις με τους ιδιώτες πιστωτές απέχουμε λίγο ακόμα», δήλωσε ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο του Ecofin. Οι διαπραγματεύσεις στην Αθήνα θα πρέπει να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, είπε ο κ. Σόιμπλε αλλά δεν σταμάτησε εδώ.
Ο γερμανός υπουργός δήλωσε επίσης ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να υλοποιήσει τα συμφωνημένα μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις. «Φυσικά και πρέπει να συμφωνήσουν όλα τα ελληνικά κόμματα με τα μέτρα και με το νέο πρόγραμμα βοήθειας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, που επίκεινται στην Ελλάδα», είπε ο κ. Σόιμπλε. ( Deutsche Welle )
Y.Γ
Με το νέο αίτημα των υπογραφών...
επανέρχονται στο προσκήνιο οι «δηλώσεις νομιμοφροσύνης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.