Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Η συγκυβέρνηση και οι “παγίδες” της!

Ερώτηση παγίδα  θεώρησε η Συγγρού την πρόσκληση που απηύθυνε ο Γιώργος Κουτρουμάνης στον Νίκο Νικολόπουλο την Πέμπτη το μεσημέρι, με αφορμή τις επικουρικές συντάξεις. Τι του πρότεινε; Να κάνουν κοινή εμφάνιση στην τρόικα! Επιτόπου ενημερώθηκε ο Αντώνης Σαμαράς και επιτόπου απάντησε:
«Οχι, φυσικά. Εάν είχαμε άλλη άποψη, θα είχαμε αποδεχθεί την αρχική πρόταση που μας έγινε», υπονοώντας ότι είχε αρνηθεί στον Λ. Παπαδήμο τη θέση αναπληρωτή υπουργού Απασχόλησης που είχε προταθεί στη Ν.Δ. Αντ' αυτού, ο Αντ. Σαμαράς δέχθηκε να στείλει στέλεχος στην τεχνική επιτροπή που θα συγκροτηθεί, με την υποσημείωση ότι ο απεσταλμένος δεν θα είναι ούτε τομεάρχης ούτε βουλευτής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.