Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Δηλαδή θα ΄χουμε Πρωθυπουργό Κουβέλη και Υπουργό Παιδείας Ρεπούση;

Κατά πώς δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, η Ν.Δ. θα είναι μακριά από την αυτοδυναμία. Θα πάρει λοιπόν ο Σαμαράς εντολή από τον Παπούλια, σύμφωνα με το Σύνταγμα να σχηματίσει κυβέρνηση. Όμως η ΝΔ είναι κόμμα ανάδελφο. Με ποιόν να τα βρεί ο Σαμαράς; Με την Αλέκα; Ούτε μία στο εκατομμύριο. Με τον..
Αλέξη; Ζόρικο. Με τον Καρατζαφέρη; Απίθανο. Με τη Ντόρα; Ούτε κουβέντα, άσε που δεν θα είναι στη Βουλή. Με το ΠΑΣΟΚ; Θα τον φάνε οι Νεοδημοκράτες. Με τον Κουβέλη; ....
Άρα, δεν έχει καμία πιθανότητα. Θα τερματίσει πρώτος, αλλά κυβέρνηση δεν θα δεί.
Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης θα πάρει ο δεύτερος. Που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Κουβέλης, με τέτοιο σπρώξιμο από το σύστημα.
Έτσι, θα ξανακυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ με προβιά.
Και θα ΄χουμε πρωθυπουργό Κουβέλη και Υπουργό Παιδείας τη ...Ρεπούση !
Κι όλα αυτά, την εποχή που υποτίθεται ότι ο κόσμος έχει λαλήσει με τους ψευτοσοσιαλιστές και τους ψευτοπροοδευτικούς ελιτίστες.
Θα γίνουν όλα αυτά, με τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού. Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε..

taxalia

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.