Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Ο ΓΑΠ θα κάνει... ντα τον Χρυσοχοίδη

Σύσκεψη με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με αντικείμενο τη στάση του Κινήματος στη Βουλή και στις κρίσιμες ψηφοφορίες που προγραμματίζονται, έχει συγκαλέσει για σήμερα, Παρασκευή, ο Γ.Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου επιθυμεί να καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μπορεί να τίθεται σε αμφισβήτηση η συνοχή της ΚΟ και πολύ περισσότερο να διακυβεύεται το έργο της κυβέρνησης. Στη συνάντηση έχουν κληθεί να πάρουν μέρος ο...

πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Εξαρχος, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Χρήστος Πρωτόπαπας και Πέτρος Ευθυμίου, ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Μπεγλίτης καθώς και οι στενοί συνεργάτες του Γ.Παπανδρέου. Κατά τη σύσκεψη αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα των δηλώσεων του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Γ.Παπανδρέου να είναι οργισμένος από τη στάση του υπουργού Ανάπτυξης. Σύμφωνα με τα Νέα, ο Γ.Παπανδρέου δέχεται εισηγήσεις να του ζητήσει να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού, ακόμα και να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνου Μπεγλίτη, ο οποίος μίλησε για προσβλητικές δηλώσεις και για σοβαρό πολιτικό ζήτημα, το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.