Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Αυτή τη κυβέρνηση δεν την έχω εκλέξει, δεν την έχω διορίσει, δεν με ξέρει δεν την ξέρω...

Καμία υπηρεσία δεν μου προσφέρει και έτσι δεν υπάρχει λόγος να την χρυσοπληρώνω.. Εάν θέλει, ας με βάλει φυλακή. Τζάμπα στέγη, τζάμπα φαΐ , τζάμπα ρεύμα, τζάμπα θέρμανση, τζάμπα καλή παρέα …. Μιά χαρά....

ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ  

" Τα πράγματα αλλάζουν μόνο αν δεν συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα.. " Albert Einstein                                                                 
 Στις 11 Ιανουαρίου με δημόσια επιστολή που θα βρείτε στο διαδίκτυο,  ρώτησα την παρούσα ηγεσία του υπουργείου οικονομικών στην οποία  κοινοποίησα το κείμενο, γιατί πρέπει να πληρώνουμε φόρους. Συγκεκριμένα, ρώτησα :

" Ποια είναι τα δημόσια βάρη, στα οποία έχουμε δεν έχουμε δυνάμεις πρέπει να συνεισφέρουμε  για να μη φυλακιστούμε ;;;;; Αφού για το κάθε τι πληρώνουμε, ποιά ακριβώς δημόσια έξοδα καλύπτουν τα χρήματα της άμεσης και της έμμεσης φορολογίας ;  Τις μίζες, τους μισθούς των υπουργών,  των βουλευτών και λίγων δημοσίων υπάλληλων της κεντρικής δημόσιας διοίκησης που  φροντίζουν να υπάρχει πάντα έλλειμμα στο προϋπολογισμό, να μας δυσφημίζουν, να μας απειλούν και να μας ταλαιπωρούν σε καθημερινή βάση ; " 

 Παρότι πέρασε η νόμιμη προθεσμία των 10 ημερών κατά την οποία έπρεπε να λάβω απάντηση, αυτή δεν ήρθε ποτέ.
 Δεν μου απάντησαν, δεν με έβρισαν, ούτε με μήνυσαν από όσα ξέρω. ΤΙΠΟΤΑ .   Απλά με αγνόησαν . Σαν να ήμουν κατσαρίδα που δεν την πατάς καν για να μη λερώσεις το παπούτσι σου .  

 Επειδή όμως αυτή η κατσαρίδα πληρώνει τους μισθούς τους , έχω να τους πω τα εξής :

1. Επειδή  δεν μου είπαν τι τα θέλουν τα λεφτά και επειδή δεν μπορώ να δώσω χρήματα στον καθένα που μου ζητάει, από αυτή την στιγμή σταματώ να πληρώνω την κυβέρνηση.

 Καμία υπηρεσία δεν μου προσφέρει και έτσι δεν υπάρχει λόγος να την χρυσοπληρώνω. 

 Δεν την έχω εκλέξει, δεν την έχω διορίσει, δεν με ξέρει δεν την ξέρω . Εάν θέλει, ας με βάλει φυλακή. Τζάμπα στέγη, τζάμπα φαΐ , τζάμπα ρεύμα, τζάμπα θέρμανση, τζάμπα καλή παρέα ….  Μιά χαρά. 

 Πώς θα με βάλει μέσα χωρίς δίκη όμως ; Και δίκη πώς να γίνει αφού προηγούμαι εγώ και οι νομικές κινήσεις μου εναντίον τους ;;;; Αναρωτιέμαι ….  

2. Επειδή με αγνόησαν, όπως κάνουν άλλωστε συνεχώς τα τελευταία χρόνια, θα κάνω και εγώ ακριβώς το ίδιο. Θα τους αγνοώ εντελώς .
 Όχι μόνο το υπουργείο οικονομικών αλλά ολόκληρη την κυβέρνηση.

 Τις δηλώσεις της, τις  απειλές, την επικαιρότητα και την εικονική πραγματικότητά της, και ότι άλλο σχετίζεται με αυτήν.

 Όλα θα τα αγνοώ. Τέρμα οι ειδήσεις και τα talk show  στη τηλεόραση,  τέρμα οι αναρτήσεις και τα σχόλια στο διαδίκτυο, τέρμα  οι συζητήσεις και οι αναλύσεις επί αναλύσεων με οικογένεια και φίλους, τέρμα η πληρωμή των μισθών τους, τέρμα οι φόροι, τέρμα τα χαράτσια.

 ΤΕΡΜΑ ΟΛΑ.   Όπως αυτοί δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για μένα δεν θα δώσω ούτε εγώ για αυτούς. Μεταφορικά  και κυριολεκτικά. 

 Φτάνει πια.

 Με έχουν προσβάλει, με έχουν δυσφημίσει, με έχουν συκοφαντήσει, με έχουν ταλαιπωρήσει, με έκαναν καταθλιπτική και χίλια δυο άλλα. Ήρθε η ώρα να τελειώσουν όλα αυτά. 

3. Έπειτα, πως να συζητήσω για κάποιους που δεν υπάρχουν, και πως να τους πληρώνω κιόλας ;

 Τι εννοώ;

 Την τελευταία εντολή διακυβέρνησης της χώρας την έλαβε το ΠΑΣΟΚ το 2009, και την έλαβε όχι για να κυβερνήσει κατά το δοκούν, αλλά για να εφαρμόσει την πολιτική την οποία δεσμεύτηκε προεκλογικά να εφαρμόσει.

 Πέραν τούτου, εφόσον υπάρχει  κόμμα που κατέχει την πλειοψηφία των εδρών στην Βουλή, πρωθυπουργός της χώρας μπορεί να είναι μόνο ο αρχηγός του.

  Περιττό να πω ότι ο κ Παπαδήμος δεν είναι κάτι τέτοιο  και ότι το κυβερνητικό σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών κόμμα, είναι ακέφαλο από τις 11.11. 2011, όταν έληξε η τετραετή θητεία του τελευταίου αρχηγού του. 

 Αυτά λέει το Σύνταγμα, αυτά λέει το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ. Τηρεί η παρούσα κυβέρνηση τις προϋποθέσεις αυτές;

  Όχι. Ούτε μια.

  Ε, τότε δεν υπάρχει.

  Δεν υπάρχει στο Σύνταγμα των Ελλήνων εννοώ, και ότι δεν υπάρχει εκεί , δεν υπάρχει ούτε για εμένα.
 Τέλος, μία που αυτή δεν  υπάρχει, δεν υπάρχουν ούτε οι νόμοι της, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις της, οι απειλές και οι όποιες απαιτήσεις της. Είναι όλα απλά ανυπόστατα. 

  Συνεπώς είναι λογικό να αγνοώ αυτήν και όλα τα δικά της.
  Μακάρι να το είχα καταλάβει νωρίτερα.
  Δεν θα την  έθρεφα με το ενδιαφέρον μου, δεν θα της έδινα έτσι δύναμη και θα είχα γλιτώσει χρόνο, χρήμα και ενέργεια. Πάλι καλά όμως που τελικά  το κατάλαβα  και ησύχασα.  Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

  Αυτή η κυβέρνηση  δεν έχει πια καμία εξουσία σε μένα και στη ψυχή μου.

  Όσο είχε, μίλαγα. Μίλαγα και πλήρωνα....

  Από τώρα δεν μιλάω, δεν πληρώνω. ...
Χριστίνα Σαλεμή   

 

1 σχόλιο:

 1. http://www.netnewsgr.gr/2012/01/o-8.html

  Oι Έλληνες αφήνουν την πατρίδα τους και μεταναστεύουν ενώ ο αδελφός του κ. Παπανδρέου μόλις αγόρασε ένα κτήμα 8 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα ελληνικό νησί
  1/25/2012 fibrous No comments


  Bob Chapman

  From HEIL GAP ( or mind the GAP )

  Bob Chapman – USAprepares Radio Show – 24 Ιαν 2012 .
  Η Ελλάδα δεν μπορεί να αποφύγει την προεπιλογή , οι Έλληνες αφήνουν την πατρίδα τους και μεταναστεύουν σε όλο τον κόσμο , ο δε αδελφός του κ. Παπανδρέου μόλις αγόρασε ένα κτήμα 8 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα από τα ελληνικά νησιά.
  Αυτοί οι άνθρωποι είναι μέλη των ILLUMINATI , λεηλάτησαν τη χώρα και νομίζουν ότι μπορούν να μείνουν ατιμώρητοι για πάντα …

  HEIL GAP ( or mind the GAP )
  Υ.Γ.
  Άλλωστε αυτό σας το είχαμε αναφέρει , εδώ και ένα-δυο μήνες , στο τελευταίο μας άρθρο πριν το ταξιδάκι μας !
  Εδώ : ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ο παπαδημ(ι)ος και η νέα ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΕΕ σε … πενηνταράκια !
  ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ :
  …….. Και όμως … μοιάζει σαν να αρχίζει ….κάτι περίεργο να φαίνεται ….
  χμ …. χμ …. κάτι οι δηλώσεις Βενιζέλου περί της αποτυχίας του μνημονίου … κάτι …. κάποιοι mega-δημοσιοκαφροι , καθώς αρχίζουν να μιλούν στην τηλεόραση, απαξιωτικα , δια….. το μνημόνιο τους , δηλαδή …… ( ; )
  Επίσης με εντυπωσιάζει η ημέρα που διάλεξαν οι New York Times ! δια να δημοσιεύσουν το ΠΕΡΙΕΡΓΟ άρθρο περί χούντας στην χώρα μας και επιστροφής στην δραχμή , δηλαδή την ιδία ακριβώς ημέρα που διαρρέει και η πληροφορία ότι οι πιστωτές μας πλησιάζουν ή σκέπτονται την μίσθωση της εταιρίας BLACKSTONE , αλλά όχι για το κούρεμα των ομολόγων όσο
  για το να αρπάξουν ότι περισσότερο μπορούν από την πατρίδα μας , μετά από την ενδεχομένη πτώχευση μας!http://www.blackstone.com/cps/rde/xchg/bxcom/hs/Home.htm
  Μήπως και αρχίζει μια κίνηση , με μια ακούσια αρχειοθέτηση της πτώχευσης από μια επιτροπή των πιστωτών ;
  Αλλά τι είδους πτώχευση θα είναι αυτή ;
  ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ;
  ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ !!!!!!!!
  ΤΩΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΨΕΜΑΤΑ ; Γρήγορα θα δείξει !
  “Οι πιθανότητες όμως δείχνουν , ότι κανένα μέλος της ΕΕ – ούτε καν οι χώρες των PIIGS – δεν θα κηρύξουν επισήμως πτώχευση ! ”
  ( αν και κανείς δεν μου βγάζει από το μυαλό , ότι ο παπαδημ(ι)ος , ήρθε εδώ και για αυτή την δουλειά ) ……….

  ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ο παπαδημ(ι)ος και η νέα ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΕΕ σε … πενηνταράκια !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.