Μας άλλαζαν τα φώτα οι κύριοι Φωτόπουλοι...

Μόνον 20% της αξίας του ρεύματος που κατανάλωναν, πλήρωναν έως σήμερα οι δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, αλλά και συνταξιούχοι της ΔΕΗ!
Δηλαδή, οι καλύτερα αμοιβόμενοι από το Δημόσιο υπάλληλοι, με μισθούς που -πριν ξεσπάσει η κρίση- ξεπερνούσαν τις 4,500 ευρώ το μήνα, κατά μέσο όρο, μπορούσαν να καταναλώνουν όσο ρεύμα ήθελαν και να πληρώνουν το 1/5 της τιμής.
Μαζί και οι συνταξιούχοι!
Κόστος για το Δημόσιο πάνω από 40 εκετομύρια ευρώ ετησίως!
Μιλάμε για υπαλλήλους, οι οποίοι πήραν παρατύπως (για να μην πούμε παρανόμως) πάνω από 30 εκατομμύρια την τελευταία δεκαετία ως επιχορήγηση, μέσω της ΟΜΕ ΟΤΕ του γνωστού Φωτόπουλου. Για συνέδρια, επιμόρφωση, ταξίδια, κατασκηνώσεις των παιδιών τους!
Μιλάμε για τους ίδιους υπαλλήλους οι οποίοι κατέβαζαν όποτε ήθελαν τους διακόπτες και άφηναν χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις χωρίς ηλεκτρικό. Με το έτσι θέλω.
Είναι οι ίδιοι που δε θέλουν ούτε να ακούσουν για ιδιωτικοποίηση της Επιχείρησης. Και πώς αλλιώς; Να χάσουν όλα τα προνόμιά τους; Μαζί και το δικαίωμα να κόβουν το ρεύμα όποτε τους κάνει κέφι, για να εκβιάζουν;
Μιλάμε για εκείνους που μας έλεγαν ότι «αγωνίζονταν» για να μην πληρωθεί το Ειδικό Τέλος Ακινήτων και φτάσουν να αντιμετωπίσουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης οι φτωχοί!
Και αναρωτιέται κανείς: αφού είχαν τέτοιο καϋμό για τους ανήμπορους, γιατί δεν πρότειναν στο κράτος να πληρώνουν κανονικά το ρεύμα που καίνε, ώστε να εξοικονομηθούν 40 εκατομμύρια (80 σε δυο χρόνια) για να ενισχυθούν οι μη έχοντες;
http://www.e4energie.com/2012/01/blog-post.html

Γ.Δημ
Δεν συμφωνώ για τους εναερίτες.

Σχόλια

  1. να αλαξουμε μισθους οποιος θελει ειμαι υπαλληλος δεη 23 χρονια και περνω 1300 που τα ειδατε τα 4500?εκτος αν νομιζετε οτι τα 1300 για 23 χρονια δουλειας ειναι πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ φιλε bloger που εκανες την αναδημοσιεση κοιτα λιγο απο που την πηρες δεν ειναι τυχαιο.ειναι το σχεδιο να γινει ετσι να στρεψουν τον κοσμο εναντια στη ΔΕΗ για να την πουλησουν πιο ευκολα,αλλα δυστυχως ο μεγαλος χαμενος θα ειναι και παλι ο καταναλωτης.

    υ.γ ενας υπαλληλος των 4500 χιλιαδων το μηνα.
    μην ακουτε παραμυθια ΞΥΠΝΑΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.