Νέα δημοσκόπηση από την ALCO με στοιχεία σοκ !

Δείτε τι δίνει η φρέσκια, φρέσκια δημοσκόπηση της ALCO για το STAR:


Πρόθεση ψήφου

Πρώτο κόμμα στην πρόθεση ψήφου είναι η ΝΔ με 13,6% και ακολουθούν: ΚΚΕ με 9,5%, ΔΗΜΑΡ 8,4%, ΠΑΣΟΚ 8%, ΣΥΡΙΖΑ 7,3%, ΛΑΟΣ 4,3%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,2%, ΔΗΣΥ 2%, ενώ άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 8,1%.

Ποσοστά επί των εγκύρων

Πρώτο κόμμα αναδεικνύεται η ΝΔ με 18,5% και ακολουθούν: ΚΚΕ 13, ΔΗΜΑΡ 11,5%, ΠΑΣΟΚ 11, ΣΥΡΙΖΑ 10, ΛΑΟΣ 6, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 5 και ΔΗΣΥ 3%.  Άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 11%, ενώ το ίδιο ποσοστό συγκεντρώνει και το «Δεν Ξέρω – Δεν Απαντώ».

taxalia

Σχόλια

  1. πρόσεξε τώρα αυτήν την Γερμανική εφεύρση που λεγεται "οικολόγοι" (ή πιο σωστά "οικωλόγοι"). Μπορούν και το έχουν καταφέρει σε άλλες΄ χώρες να γίνου ρυθμιστές και να εκβιάζουν αρλούμπες μέχρι την δευτέρα παρουσία. Το έκαναν στην Αυστραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αυτοί είναι "οικωλόγοι" τότε εσυ είσαι "archidopteryx"

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.