Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Πωλείται άμεσα το 70% του Ελληνικού..χωρίς να είναι ξέρουν πόσο...

Την πώληση του 70% των εγκαταστάσεων του άλλοτε εθνικού αερολιμένα στο Ελληνικό επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στο Bloomberg ο εντεταλμένος σύμβουλος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων.
Ο κ. Ανδ. Ταπραντζής δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο, ότι η Ελλάδα προγραμματίζει την πώληση έως και του 70% της Ελληνικόν ΑΕ, της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα διαχείρισης και ανάπτυξης της έκτασης, όπου βρισκόταν το αεροδρόμιο.

"Μεταξύ 66% και 70% θα πουληθεί σε διαγωνισμό", είπε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά για συγκεκριμένους στόχους, από πλευράς εσόδων.
Σημειώνεται, ότι η υφιστάμενη σύμβαση διαχείρισης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) που κανονικά λήγει το 2026, θα παραταθεί για 20 χρόνια.
Για τις αρχές του 2012, οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πώληση ποσοστού (περίπου 21%) από το 55% των μετοχών που κατέχει το Δημόσιο στο αεροδρόμιο.

1 σχόλιο:

  1. Ίσως ξέρουν αλλά δεν το λένε. Ίσως πήραν ενημέρωση για τις κινήσεις του τραπεζικού λογαριασμό τους, οι ¨ενδιαφερόμενοι¨......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.