Το ΔΝΤ ψάχνει 500 δις $ από τρίτους, για να μας δανείσουν με τοκογλυφικά επιτόκια..

DAVOS, Ελβετία (Dow Jones), Η διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ θα επισκεφθεί την Σαουδική Αραβία τον επόμενο μήνα, για να ζητήσει χρηματοδότηση-συνεισφορά από την πλούσια σε πετρέλαιο χώρα, στην προσπάθεια του ΔΝΤ για συγκέντρωση 500 δις $ για την καταπολέμηση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους, σύμφωνα με δύο αξιωματούχους που γνωρίζουν καλά το θέμα.
Η Σαουδική Αραβία είναι πιθανό να πει στην Λαγκάρντ, ότι είναι πρόθυμη
να αυξήσει τις εισφορές της στο ΔΝΤ, αλλά θα επιδιώξει αυξημένο λόγο-θέση στη λειτουργία του Ταμείου, σε αντάλλαγμα για την προσφορά της.
Νωρίτερα αυτό το μήνα το ΔΝΤ είχε ανακοινώσει ότι, επιδιώκει 500 δις $ νέα ικανότητα δανειοδότησης, προκειμένου να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης του χρέους της Ευρώπης. Τα μέλη της ζώνης του ευρώ έχουν δηλώσει ότι θα συνεισφέρουν με περίπου 200 δις $ και το ΔΝΤ ελπίζει σε συνεισφορές από την Κίνα, την Βραζιλία, την Ινδία και άλλες μεγάλες αναδυόμενες χώρες.
Η σαουδαραβική κυβέρνηση δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση της προς το ταμείο διάσωσης του ΔΝΤ αν και ο πρίγκιπας Turki Al Faisal, Σαουδάραβας πρώην πρέσβης στις ΗΠΑ, δήλωνε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο Ριάντ ότι η Σαουδική Αραβία και άλλες αναδυόμενες χώρες θέλουν μεγαλύτερη επιρροή στις υποθέσεις από το ΔΝΤ σε αντάλλαγμα για οποιαδήποτε συμβολή.
Υ.Γ
Καταλάβατε τι ωραία μας έχουν δέσει χειροπόδαρα οι δανειστές μας ;;;
Μη μπορώντας, μιας και είμαστε δεσμευμένοι απ την δανειακή, να δανειστούμε από τρίτους, δανείζεται η Ε.Ε και το ΔΝΤ από τρίτους και μας σκίζουν με τοκογλυφικά επιτόκια...

Σχόλια

  1. Αφου εμείς και μαθηματικά δεν πρόκειται ποτε να ξεπληρώσουμε τα "δάνεια" αυτό που κάνει το ΔΝΤ είναι να δανείζεται για να εξαγοράσει την Ελλάδα.

    Η ερώτηση που θα'πρεπε να'ναι στο μυαλό κάθε Ελληνα είναι, θα τους αφήσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.