Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

"Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ."

Ο Δικηγόρος – Διεθνολόγος και Πολιτευτής της ΝΔ στη Β Αθηνών
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΥΛΑΣ
Σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα:
"Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2010 ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ."
Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου ώρα 18:30
στο Δημαρχείο Καισαριανής (Βρυούλων & Κλαζομενών)
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:
- GONZALO BOYE, Ισπανός Δικηγόρος του Δικηγορικού Γραφείου BOYE - ELBAL,
Επικεφαλής ομάδας δικηγόρων που την 28/02/2011 κατέθεσαν στην Ισπανία μήνυση κατά των οίκων αξιολόγησης για συμμετοχή στη χειραγώγηση του Δημοσίου Χρέους της Ισπανίας.


- ORAZIO FERGNANI Ιταλός Οικονομολόγος, επικεφαλής ομάδας Ιταλών Πολιτών που την 20/06/2010 κατέθεσαν μήνυση κατά των οίκων αξιολόγησης, των επενδυτικών τραπεζών, της κεντρικής τράπεζας και των εμπορικών τραπεζών της Ιταλίας και κατά παντός υπευθύνου λειτουργού της Δημόσιας Διοίκησης και των Εποπτικών Αρχών της Ιταλίας, για τη χειραγώγηση του Δημοσίου Χρέους της χώρας.

- ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ, Οικονομολόγος – Μηνυτής κατά της χειραγώγησης του ελληνικού δημόσιου χρέους.

- ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ, Υπεύθυνος Γραμματείας Παρατηρητηρίου Διαφάνειας.

- ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΚΑΣ, Πρώην Εισαγγελέας.

- ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΥΛΑΣ, Δικηγόρος Διεθνολόγος - Μηνυτής κατά της χειραγώγησης του ελληνικού δημόσιου χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.