Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

To σήριαλ συνεχίζεται...«Θα στείλουμε τα λεφτά στον Τζίγκερ»

Έτοιμος να παρουσιάσει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη τα 15 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών δήλωσε ο γραμματέας του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, Μοχάμεντ Μπασέμ.
«Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις αξιώσεις του κ. Βαρδινογιάννη. Επικοινώνησα προσωπικά με τους νομικούς του εκπροσώπους
και μου ανέλυσαν τα δεδομένα και το τι ζητάει η άλλη πλευρά.
Σεβόμαστε αυτά που ζητάει ο κ. Βαρδινογιάννης και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα επ’ αυτού», δήλωσε στο «Goal». «Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες και ο κ. Βαρδινογιάννης θα έχει στη διάθεσή του ό,τι έχει ζητήσει λίαν συντόμως. Μόλις αποσταλούν τα χρήματα θα περιμένουμε την απάντηση και την πρόσκληση από το μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, προκειμένου ο πρίγκιπας Σουλτάν να ταξιδέψει στην Ελλάδα σε μία ημερομηνία κοντά στις 5 Ιανουαρίου. Έχουμε ξεκαθαρίσει, πιστεύω, τις παρεξηγήσεις που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν χωρίς τη δική μας ευθύνη και αισιοδοξούμε πως από τη στιγμή που οι δύο πλευρές θα καθίσουν να μιλήσουν επισήμως, θα καταλήξουν σε συμφωνία. Θέλουμε πολύ τον Παναθηναϊκό και θα το αποδείξουμε», πρόσθεσε.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.