Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011

Χαλαρώνει την στάση της η Ν.Δ για εκλογές τον Φεβρουάριο..λέει το Reuters

Oι 'Ελληνες συντηρητικοί (Ν.Δ) μαλακώνουν τις απαιτήσεις για εκλογές..

Το συντηρητικό κόμμα είναι έτοιμο να δώσει περισσότερο χρόνο στον Παπαδήμο.

Η Νέα Δημοκρατία σήμανε την Παρασκευή ότι, θα πέσει η επιμονή της
για τη διεξαγωγή εκλογών το Φεβρουάριο, μια κίνηση που θα δώσει στον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμου περισσότερο χρόνο, για να περάσει τις μεταρρυθμίσεις και να εξασφαλίσει μια ζωτικής σημασίας συμφωνία αναδιάρθρωσης του χρέους.
Πολιτικό αδιέξοδο σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των εκλογών που είχε ενδεικτικά προγραμματιστεί για τις 19 Φεβρουαρίου, έχει επιφέρει η μέχρι τώρα περίπλοκη προσπάθεια συμφωνίας με ένα σχέδιο διάσωσης 130 δισεκατομμυρίων ευρώ, που περιλαμβάνει μια κρίσιμη συμφωνία ανταλλαγής ομολόγων με πιστωτές του ιδιωτικού τομέα.
Σε δήλωσή του μετά από την συνάντηση μεταξύ του Παπαδήμου και του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ο εκπρόσωπος του κόμματος δεν έκανε καμία αναφορά σε ημερομηνία των εκλογών, αλλά δήλωσε ότι θα πρέπει να επιτραπεί στην κυβέρνηση να ολοκληρώσει τις δεσμεύσεις της μεταρρύθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.