Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Iσπανικό «όχι» στο PSI ;;

Εμπόδια στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την «εθελοντική» αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους με τους ιδιώτες πιστωτές «βλέπει» η γαλλική εφημερίδα Les Echos.
Σύμφωνα με πληροφορίες της από δύο ανθρώπους που έχουν ανάμειξη στις διαπραγματεύσεις η ισπανική επενδυτική εταιρεία Vega Asset Management αποχώρησε από την επιτροπή των εκπροσώπων που διαπραγματεύονται με το ελληνικό δημόσιο για την ανταλλαγή ομολόγων.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπήρξε ασυμφωνία στους τρόπους εφαρμογής της ανταλλαγής ομολόγων χωρίς όμως να δοθούν περαιτέρω διευκρινίσεις.
Επίσης η εφημερίδα επικαλείται δηλώσεις άλλου τραπεζίτη (του οποίου δεν αποκαλύπτεται η ταυτότητα λόγω της εμπλοκής του στις διαπραγματεύσεις) ο οποίος εκτιμά ότι «δεν θα υπάρξει συμφωνία εντός του τρέχοντος έτους».
Ο γαλλικός όπως και ο διεθνής οικονομικός τύπος αναφέρεται σήμερα στις δηλώσεις του έλληνα υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου και στη βεβαιότητα της ελληνικής κυβέρνησης για τη θετική εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους ιδιώτες κατόχους ελληνικών ομολόγων. 
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.