H KΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ!!!

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Η κυβέρνηση είναι συνταγματική, δεν έχει υπηρεσιακό χαρακτήρα, άρα μπορεί ακόμα και να εισηγείται νομοθετήματα. Εγώ είμαι μέλος της κυβέρνησης. Και η κυβέρνηση δεν είναι ούτε της Ν.Δ., ούτε του ΠαΣοΚ, ούτε του ΛΑΟΣ είναι κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας και συνεννόησης. Είναι το μήνυμα των καιρών. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Οι σκληροπυρηνικές κομματικές επιλογές έχουν ξεπεραστεί από τις εξελίξεις»


Η τελευταία παράγραφος αφορά σ’ ‘σένα και στο κόμμα που ηγείσαι κύριε Σαμαρά.
Ξεπερασμένος είσαι για τον κύριο Αβραμόπουλο…
Ξέρεις τι λέει Αντώνη, ο λαός; Βράστον τώρα και πιες το ζουμί του…
Αν νομίζεις ότι με όλα αυτά τα καλόπαιδα θα δεις χαίρι και προκοπή κάνεις μεγάλο λάθος…
Άντε το πολύ-πολύ να φτάσεις, όπως θα φτάσεις, μέχρι τις εκλογές…

Σχόλια

  1. Έτσι είναι οι μάσκες πέφτουν. Ένα ένα τα συστημικά σκουλήκια βγαίνουν στην επιφάνεια για να τα πατήσουμε ή να τα φάνε οι... κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.