Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Χριστούγεννα με καυστική επιθεώρηση

«Γομάρια με σαμάρια, της Βουλής μας τα καμάρια» είναι ο τίτλος της νέας επιθεώρησης -μέσα στο πνεύμα της εποχής- που θα περιοδεύσει στην Ελλάδα, ξεκινώντας από την Πάτρα ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Οι Ντίνος Σπυρόπουλος και Γιώργος Γαλίτης με μια ομάδα ταλαντούχων πρωταγωνιστών παίρνουν τους δρόμους και τις πλατείες παρουσιάζοντας ένα έργο που απηχεί το κοινό αίσθημα για την κοινωνικοπολιτική κατάσταση της χώρας.

Οι Κώστας Ευριπιώτης, Βασίλης Κούκουρας, Γιώργος Παπαζήσης, Γιάννης Παπαθανάσης, Πένυ Σταθάκη, Nτίνος Σπυρόπουλος, Τίσσα Βασιλάκη, Μιχάλης Μόσιος βγαίνουν στη σκηνή με στόχο να κάνουν όλους και όλες να περάσουν δύο ευχάριστες ώρες γέλιου, ξεπερνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας που βιώνουμε όλοι. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Παπαζήσης.

Η υπόθεση είναι χαρακτηριστική: τα ελληνικά σπίτια, χωρίς πετρέλαιο πλέον από την παγωνιά, έχουν γίνει παγοδρόμια και οι ένοικοι διαγωνίζονται όπως οι παίκτες στο «Dancing on ice». Η γιαγιά και ο παππούς παίζουν στην εκπομπή «Βlack out» και μέσα σε όλη αυτά, εμφανίζεται και η Ανγκελα Μέρκελ με καινούργια μέτρα, και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, οι Γερμανοί ξανάρχονται.

Ολα αυτά με πινελιές χιούμορ και φάρσας για να γελάσει ο κόσμος. Η παραγωγή είναι των αδελφών Τάγαρη. Τη μουσική υπογράφει η Τόλη Κετσελίδη και τα σκηνικά η Μύριαμ Βίντια. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν από την Πάτρα στο θέατρο «Πάνθεον», στις 25 και 26 Δεκεμβρίου. Θα ακολουθήσουν εμφανίσεις στον Πύργο στις 27 Δεκεμβρίου και στην Καλαμάτα στις 28 Δεκεμβρίου.
ΣΠΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.